Back to Question Center
0

Семалтске акције које угрожавају савете за претраживање Твиттер-а како би повећале ангажман купаца

1 answers:

Како филтрирате и пронађете дискусије које су вам важне на друштвеним медијима? Фацебоок и Твиттер су одличан извор ангажовања све више и више људи на интернету.

Морате научити ове напредне тактике и стратегије Твиттера од Франк Абагнале, стручњака Семалт , уколико желите повећати ангажман купаца за ваше пословање.

Дељење пуно твеета без фокус дискусије не би вам дало жељене резултате. Стога је важно корисно користити ваше друштвене мреже и научити неке нове методологије како бисте добили жељене резултате.

Започните конверзацију са прилагођеним потезом за претрагу

Твиттер је одличан извор ангажовања пуно људи. Морате разговарати са другима користећи ову платформу и покренути низ такмичења, кампања, квизова и активно учествовати у разговорима с прилагођеним потезима за претрагу - san jose computer store. Не смијете заборавити да користите хасхтагс док користите Твиттер ако сте озбиљни око привлачења више и више људи на вашу веб локацију или онлине пословање. Напредне претраге у Твиттеру помажу корисницима да увећају драгоцене дискусије. Поред тога, они вам пружају велике шансе да изградите своје онлине заједнице како бисте могли да ступите у контакт са бројним људима..Дозволите себи да користите хасхтагс, кључне речи, фразе и Твиттер претраживачке опције како бисте лакше добили жељене исходе. Када водите догађај, увек треба да будете сигурни да ће се промовисати на Твиттер-у и требали бисте бити у могућности да привучете све више и више људи. Неки алати су на располагању за аутоматско подешавање догађаја тако да остане без икаквих проблема док користите Твиттер.

Локализирајте разговоре

Морате искористити предност Хоотсуите-ове гео-лоциране функције за претраживање Твиттер-а како бисте пронашли најприкладније разговоре на интернету. Ово вам пружа гео-лоцате конверзације тако да можете планирати и започети умрежавање чим објавите датум вашег догађаја. Осим тога, морате циљати локалног становништва ако имате посао са циглом и малтером. Ово је могуће кориштењем Твиттер-ових напредних опција претраживања и помаже при проналажењу разговора само у релевантној области.

Откријте кључне утицајнике друштвених медија

Твиттер је корисно за оне који га користе за професионалне разговоре. Користећи ову друштвену мрежу, лако можете да откријете кључне друштвене утјецаје и можете ступити у додир са њима. Разни напредни потези за претрагу у Твиттеру могу се користити за проналазак многих утјецаја у вашој индустрији. Требали бисте користити опцију претраживања у Твиттер-у да бисте пронашли њихова имена и профиле и убаците асхтаг као и релевантне кључне ријечи. Друга идеја је да можете користити Клоутов филтер за проналажење утјецаја ваше индустрије. Нека Твиттер управља са осталима, а можете уживати у успеху на интернету.

Требали би направити листу својих следбеника и поставити им питања о најприкладнијим утицајима индустрије. Ово ће вам уштедети пуно времена, а можете се повезати са другима без икаквих проблема. Увек запамтите да не постоји пречица за успех, па би требало да будете спремни да радите напорно.

November 29, 2017
Семалтске акције које угрожавају савете за претраживање Твиттер-а како би повећале ангажман купаца
Reply