Back to Question Center
0

Семалтске акције које угрожавају савете за претраживање Твиттер-а како би повећале ангажман купаца

1 answers:

Како филтрирате и пронађете дискусије које су вам важне на друштвеним медијима? Фацебоок и Твиттер су одличан извор ангажовања све више и више људи на интернету.

Морате научити ове напредне тактике и стратегије Твиттера од Франк Абагнале, стручњака Семалт , уколико желите повећати ангажман купаца за ваше пословање.

Дељење пуно твеета без фокус дискусије не би вам дало жељене резултате. Стога је важно корисно користити ваше друштвене мреже и научити неке нове методологије како бисте добили жељене резултате - fotografiar de noche con reflex.

Започните конверзацију са прилагођеним потезом за претрагу

Твиттер је одличан извор ангажовања пуно људи. Морате разговарати са другима користећи ову платформу и покренути низ такмичења, кампања, квизова и активно учествовати у разговорима с прилагођеним потезима за претрагу. Не смијете заборавити да користите хасхтагс док користите Твиттер ако сте озбиљни око привлачења више и више људи на вашу веб локацију или онлине пословање. Напредне претраге у Твиттеру помажу корисницима да увећају драгоцене дискусије. Поред тога, они вам пружају велике шансе да изградите своје онлине заједнице како бисте могли да ступите у контакт са бројним људима..Дозволите себи да користите хасхтагс, кључне речи, фразе и Твиттер претраживачке опције како бисте лакше добили жељене исходе. Када водите догађај, увек треба да будете сигурни да ће се промовисати на Твиттер-у и требали бисте бити у могућности да привучете све више и више људи. Неки алати су на располагању за аутоматско подешавање догађаја тако да остане без икаквих проблема док користите Твиттер.

Локализирајте разговоре

Морате искористити предност Хоотсуите-ове гео-лоциране функције за претраживање Твиттер-а како бисте пронашли најприкладније разговоре на интернету. Ово вам пружа гео-лоцате конверзације тако да можете планирати и започети умрежавање чим објавите датум вашег догађаја. Осим тога, морате циљати локалног становништва ако имате посао са циглом и малтером. Ово је могуће кориштењем Твиттер-ових напредних опција претраживања и помаже при проналажењу разговора само у релевантној области.

Откријте кључне утицајнике друштвених медија

Твиттер је корисно за оне који га користе за професионалне разговоре. Користећи ову друштвену мрежу, лако можете да откријете кључне друштвене утјецаје и можете ступити у додир са њима. Разни напредни потези за претрагу у Твиттеру могу се користити за проналазак многих утјецаја у вашој индустрији. Требали бисте користити опцију претраживања у Твиттер-у да бисте пронашли њихова имена и профиле и убаците асхтаг као и релевантне кључне ријечи. Друга идеја је да можете користити Клоутов филтер за проналажење утјецаја ваше индустрије. Нека Твиттер управља са осталима, а можете уживати у успеху на интернету.

Требали би направити листу својих следбеника и поставити им питања о најприкладнијим утицајима индустрије. Ово ће вам уштедети пуно времена, а можете се повезати са другима без икаквих проблема. Увек запамтите да не постоји пречица за успех, па би требало да будете спремни да радите напорно.

November 29, 2017