Back to Question Center
0

Семалт: Зашто и како да искључите унутрашњи промет са веб локације из Гоогле аналитике

1 answers:

Гоогле аналитика нуди многе предности својим корисницима. Омогућава вам да имате приступ увидима, огромним и могућим подацима како бисте могли да пружите нову предност вашем послу. Могуће је да вам Гоогле аналитика буде боље и свеобухватна. За то морате да направите неке измене на свом налогу и пратите неколико корака - south america top travel destinations. Једна од главних ствари које можете да урадите је да прилагодите Гоогле аналитику на начин да вам постане само легитиман саобраћај. Овим програмом можете генерисати пуно погледа и потенцијала. Не треба бити изузетака приликом подешавања Гоогле аналитике. Требали би направити филтере и осигурати да је ваш промет саобраћаја врхунског квалитета.

Јасон Адлер, Менаџер Суццесс Манагер Семалт Дигиталне услуге, представља драгоцено решење у овом погледу.

Направи нови приказ

Прва ствар коју треба да запамтите је да креирате нови приказ за сваки домен. Дозволите ми да вам кажем да није могуће преокренути филтере Гоогле аналитике, тако да бисте их створили с великом пажњом и пуном пажњом. Не треба заборавити да филтери утичу на све податке прикупљене у Гоогле аналитици..Она може директно или индиректно утицати на ваша гледишта и број погодака које ваша веб локација прима. Ако не желите филтрирати све податке о веб локацији, онда морате ићи у одјељак админ и кликните на опцију саобраћаја минус. Када то учините, можете кликнути на дугме за креирање приказа како бисте започели.

Направи нове филтере

Када поставите своје ставове, следећи корак је креирање нових филтера. За ово, требало би да одете до одељка админ и кликнете на опцију филтрирања. Веома је важно креирати филтере јер то осигурава здравље и побољшање вашег сајта. У почетку можда нећете моћи да креирате релевантне филтере, али то можете учинити када једном обавите неке праксе и знате како да га однесете на следећи ниво. Не треба заборавити да унесете ИП адресу ваше компаније, тако да се не закључа. Такође треба навести ИП адресе које не желите да блокирате у будућности. Ово ће вам олакшати рад, а можете спречити долазак лажних погледа и хитова.

Уживајте у филтрираним подацима

Када направите горња подешавања, биће вам лако уживати у успеху. Са новим или старим веб сајтом, искористите предности евалуације и анализе података који су пријатељски и могу подржати стратегије и циљеве ваше компаније. У почетку то неће бити лако. Дакле, морали бисте провести више времена да научите нове ствари. Прилагођени подаци вам могу олакшати доношење правих одлука. Такође смањује време које трошите на сајт и можете креирати много филтера за вас. Не само ово, већ и боље би било да разумете како ваши посетиоци и купци користе вашу имовину или ваше веб странице. Такође је добро анализирати и процијенити колико су ефикасне ваше маркетиншке стратегије. Најбоље је што Гоогле аналитика вам пуно помаже у погледима и стварима филтера.

November 28, 2017