Back to Question Center
0

Семалт: Важност уклањања кода за праћење Гоогле аналитике са веб странице

1 answers:

Мак Белл, Семалт Манагер за успех купаца, каже да када се ради о блокирању Гоогле аналитике током локалног тестирања за статичка и не-статичка места, можемо наћи пуно сугестија, алата, трикова , и савете. Најчешће нам се тражи да га филтрирамо кроз ИП опсеге или уведемо јединствене условне кодове за моторе који покрећу веб локације.

Дозволите ми да вам кажем да је оригинални и најектуентнији начин да се ваша Гоогле аналитика реши преусмеравањем захтева на службену веб локацију Гоогле аналитике. Дефинитивно ће радити на свим десктоп рачунарима и мобилним уређајима, али процес не значи ништа када тестирамо на иПхоне-има и другим уређајима са Ви-Фи уређајем. Поставке за локално тестирање су да користе дев домене за локалне директоријуме и пројекте, а потом потражите ажуриране верзије вашег сајта како би се припремили за мобилне уређаје и преносне рачунаре - palestre da casa in vendita. За ову сврху углавном користим јаилбреакинг кодове и хост фајлове иПхоне-а без филтера. Такође сам покушао Ксип и Адобе Схадов. Са тим, нисам могао филтрирати ИП опсеге јер сам радио тај процес код куће. Поред тога, моји провајдери не пружају статичку адресу за стамбени рачун.

<имг срц = "хттп://ранкекпериенце.цом/артицлес/имг/1371-2..јпг "бордер =" 0 "видтх =" 400пк "стиле =" маргин-топ: 0пк; маргин-боттом: 0пк; флоат: ригхт; маргин-лефт: 40пк; "алигн =" абсмиддле ">

Покушао сам да подесим прилагођену искључбу и прилагођавање укључује неколико пута више филтера у мојој Гоогле аналитици. Ово обезбеђује да мој профил добије квалитетан саобраћај и органске приказе из више домена. Такође сам подесио прилагођене филтере засноване на мојим именима хостова и боље су у складу са обрасцима мог Гоогле аналитике. Технички гледано, било би тешко за нас да на почетку потражимо имена домена оригиналних домена. Међутим, једном када сте направили одговарајуће промене, лако можете добити жељене резултате. Убрзо након што су уклонили кодове за праћење Гоогле аналитике са моје веб локације током процеса резервне копије и додајући их поново, видио сам да су моји филтери исправни и да су крајњи резултати чудесни.

Искључите сопствене посете из Гоогле аналитике

Нећете лако искључити своје посјете из Гоогле аналитике све док не направите одговарајуће измене. То може утицати на квалитет саобраћаја и статистику ваше веб странице. Чак иу раној фази развоја сајта, нећете примити велики број гледишта чак и када сте обавили оптимизацију претраживача. Постоје различити начини да спречите Гоогле Аналитицс да прати ваше властите хитове. Свака метода има своје предности и слабости, тако да би било лако изабрати праву на основу ваших захтева. Методе сервера или бацкенд су најневероватније и повољне методе. Њихова имплементација трајаће неко време, али крајњи резултати су увек одлични. За ово бисте морали да убаците коду за праћење Гоогле аналитике на ХТМЛ код вашег веб сајта, а затим се вратите на свој сервер да бисте креирали одговарајуће филтере. Друга метода је филтрирање Гоогле аналитике који вам омогућава да искључите своје посјете и прилагодите параметре ваше веб локације према ИП адресама. Овај метод ће решити већину проблема везаних за ИП и може вам обезбедити квалитетан саобраћај.

November 28, 2017