Back to Question Center
0

Семалт вам саопштава све о СЕО претраживачу Оптимизација

1 answers:

Много зујалица окружује оптимизацију претраживача . Данас можете научити све повезане с овом врућом темом! Шта је СЕО? Које су користи од СЕО-а? Који термини се окрећу око СЕО-а? Ко може да научи и примени СЕО? У овом чланку, Иван Коновалов Семалт Менаџер Суццесс Манагер покушава одговорити на сва горе написана питања.

Шта је СЕО?

Када особа уђе у кључну реч (било коју тему или упит) у претраживачу (може бити Гоогле, Бинг, Иахоо, итд.) Он или она добијају различите резултате претраге. Као што јесте, ово представља СЕО (оптимизацију претраживача), а обично се врти око рангирања на првој страници резултата претраге.

Зашто је СЕО важан

У данашњем брзом свету, рангирање значи све - bioclin acnelia prezzo london. Са милионима страница које се такмиче за вашу пажњу, само су оне које се налазе на првој страници која добија добар посао. Само будите логични; ко на земљи има времена да прође кроз стотине страница резултата претраге? Ко? Ово објашњава потребу за СЕО.

Које су користи од СЕО?

Без сумње, највећа предност или пре свега користи од предузећа СЕО је органски саобраћај (неплаћени или природни) који генерише за вашу веб страницу. Када повећате веб саобраћај, ваши производи и / или услуге виде широка публика, што подразумијева да конверзија, као и профитна маржа, пуца.

За кога је намењен СЕО?

Намењен је буквално свима. Иако је механизам оптимизације претраживача мало сложен (можете ли мислити на било који веб-базирани алгоритам који није), схватање основних ствари може учинити чуда на вашем ВордПресс блогу или веб локацији. Погледајте около и видећете на стотине платформи које нуде бесплатну СЕО едукацију. Немојте их игнорисати. А ако се ваша веб локација придружи великој лиги онда можете приуштити да унајмите <а стиле = "тект-децоратион: ноне; бордер-боттом: 1пк солид;" хреф = "хттпс://семалт.цом/ка/сео-гуру..хтм "> СЕО екперт .

(30)

Услови везани за СЕО који требате знати

1. Бела шешир СЕО - ово се односи на сложену оптимизацију веб локације са публиком на уму. Идеја за бијелим шеширом СЕО је једноставна; не бришите публику на погрешан начин, никад не дозволите да се ваше странице означе као спам. Одржавајте своје повјерење, а чините све што је могуће да постанете ауторитативни.

2. Блацк хат СЕО - можете да замислите ово као супротно од СЕО бијелог шешира. Док се бели шешир фокусира на ангажовање публике, црни шешир не. Брзи изглед открива да људи који се баве овом техником често добијају своје веб странице као спам. Често имају лошу позицију, али ипак, зарађују добар новац. Помаже у томе да се брзо рангира са свим осталим на другом мјесту.

3. Он-паге СЕО: представља све на вашим постовима. Можда су мета ознаке, заглавља, структура УРЛ-а, алт текст (за датотеке слика), брзине учитавања, везе, квалитет објављеног садржаја и још много тога.

4. Офф-паге СЕО: ово узима у обзир ауторитет домена. Овдје се узимају у обзир фактори као што су доба домена, његова популарност и слични фактори.

Ево неколико савета за писање СЕО порука:

  • истраживање кључних речи
  • иду за кључне ријечи са високим обимом претраживања и слабом конкуренцијом
  • додај линкове
  • користе одговарајуће мета описе
November 29, 2017