Back to Question Center
0

Семалт: СЕО, све што треба знати

1 answers:

СЕО је активност коју обављају продавци сајтова како би се осигурало да њихова веб локација буде високо на страници резултата претраживања рангирања или повећавају видљивост на платформи за претрагу. Сајтови морају користити кључне речи и фразе који су релевантни за садржај. Риан Јохнсон, виши менаџер продаје Семалт , приметио је да су дани варања алгоритама претраживача за добијање ивице у ранг листи. На савременом тржишту, битно је да власници сајтова користе стратегије садржаја као и друге СЕО методе како би добро рангирали, а не користити везе или трикове - gordijnstoffen online shopping.

Следећи чланак резимира кључне концепте СЕО који сигурно утичу на перформансе

Садржај

Онлајн маркетинг је забележио значајан скок у маркетингу садржаја . Недавни пораст је узрокован Гооглеовим потезом за кажњавање нискоквалитетног садржаја. Квалитет ће увек владати над количином. Један од начина да то схватимо је да СЕО наведе шта су маркетиншки захтеви, а маркетинг садржаја покушава да испуни исто. Два концепта зависе један од другог. СЕО захтева садржај, а нема СЕО без садржаја. Оптимизовање садржаја значи да би требало имати кључне кључне ријечи укључене на своје радно мјесто, а стратешко кориштене у читавом тексту.

<имг срц = "хттп: // ранкекпериенце..цом / артицлес / имг / 1496-2.јпг "бордер =" 0 "видтх =" 300пк "стиле =" маргин-топ: 67пк; маргин-боттом: 0пк; "абсмиддле">

Брзина

Примарни циљ Гооглеа као претраживача је да обезбеди најбоље искуство за своје кориснике. Они нису љубитељи садржаја лошег квалитета, а исто важи и за сајт. Брзина је за већину корисника једнака квалитета. Корисник на мрежи категоризује веб страницу као ниског квалитета ако је потребно предуго да се учита. Резултат је то што негативно утиче на рангирање за претрагу. Сајтови и странице које полако учитавају се не појављују у врху резултата претраге. Бржа учитавање побољшава корисничко искуство, а сајтови неће доживјети високе стопе одбитка. Брзина такође служи као део оптимизације локације.

Линк Буилдинг

Други важан концепт који тржиште треба да узме у обзир јесте веза зграде . То је процес осигурања да постоје довољне хипервезе са других веб страница које указују на садржај на тренутној локацији. Претраживачи бележе везе између локација. Они могу да користе везу на један од следећих два начина. Линкови које пронађу на сајту помажу им да пронађу нову веб страницу са истом врстом садржаја за тему или одлуче како рангирати страницу на страници са резултатима. Међутим, постизање квалитетних веза је тешко.

Говорите друштвено

Тржиште не би требало да игнорише моћ друштвених медија када је у питању СЕО. Како се ради о свим осталим аспектима СЕО-а, нарочито повезивања, квалитет је важан када је дијељење у друштвеним медијима у фокусу. Међутим, широка размјена је такође корисна. Друштвени медији помажу у свесности бренда, јер говори великом броју потенцијалних циљних публика. Власници сајтова би требали изградити мреже које могу подстакнути да се шире и деле свој садржај и коначно бранд.

November 29, 2017