Back to Question Center
0

Семалт: Савети о томе како да филтрирате унутрашњи саобраћај из Гоогле аналитике

1 answers:

Да ли знате да ваше посете, обично назване унутрашњим саобраћајем, могу негативно утицати на статистику Гоогле аналитике? Током раних фаза ваше кампање, ваше активности имају тенденцију да утичу на ваше извјештаје, јер ваше веб странице добијају мало промета за то вријеме. Унутрашњи саобраћај утиче не само на број посета забележених у Гоогле аналитици, већ и на просечно време које посетиоци посећују на вашој веб локацији, стопу отиска и друге важне параметре.

Неки алати су предложени како би се пратили дневне посјете и саобраћај генерисан унутрашњим параметрима. Међутим, свака метричка метода се састоји од заслуга и демерита. Гоогле аналитика помаже продавцима да прате саобраћај генерисан унутрашњим посјетама - ego one tank on is tick mini. Балансирање унутрашњег и спољног саобраћаја је нужно имати дугорочну ефикасну кампању.

Франк Абагнале Семалт Манагер Суццесс Манагер, представља листу начина који ће вам помоћи да изаберете најбољи метод који ће подржати вашу кампању и како га имплементирати.

Функција филтрирања Гоогле аналитике

Ово је једна од најчешће коришћених функција које раде на филтрирању домена, наслова страница и ИП адреса. Филтрирање изворног домена и ИП адресе сматра се идеалним избором да ограничите ваше унутрашње посете од утицаја на ваше извештаје и статистике. Функција филтрирања омогућава продавцима садржаја и власницима веб сајтова да искључе све функције повезане са унутрашњим окружењем.

Према експертима, алатка за филтрирање Гоогле аналитике блокира вирус и малваре од вируса који генеришу лажни саобраћај..

Предности и мане коришћења функције филтрирања

Алатка за филтрирање Гоогле аналитике омогућава продавцима да имају потпуну контролу над операцијама веб сајта. Такође, алат нуди и флексибилна и поуздана решења. Са друге стране, алат за Гоогле филтрирање не препоручује се за мале организације и компаније.

Гоогле Аналитицс Специал Цоокие

Овај корисни алат разликује унутрашњи и спољни саобраћај. Дугорочно блокира унутрашњи саобраћај од контроле над вашим извештајима.

Прос
  • Препоручено за мале организације
  • нуди флексибилна и једноставна решења
Цонс
  • Није погодан за велике организације.
  • Сасвим скупо због трошкова који су плаћали професионалци

Сервер сиде метод

Обично се назива методом позадине, метода сервера омогућава власницима веб страница да конфигуришу своје сервере. На тај начин, код за праћење интерног саобраћаја, злонамјерног софтвера и вируса Тројанског софтвера је ограничен на забележено у статистикама.

Прос
  • Сматра се као најсигурнија и поуздана техника
  • Омогућава продавцима да користе и динамичке и фиксне ИП адресе
  • Погодан за све врсте претраживача
Цонс
  • Не даје доследан повратак на систем за кеширање са статичким верзијама посећене странице.

Што се тиче маркетинга, стварање саобраћаја и повећање ангажовања корисника је веома важно. Међутим, саобраћај који генерише унутрашње окружење има тенденцију да негативно утиче на извјештаје и статистику у алгоритму. Ове расправе и технике помоћи ће вам да уклоните и ограничите унутрашњи саобраћај да утичу на извештај Гоогле аналитике. Након што филтрирате саобраћај који сте генерисали из ваше канцеларије, размислите како бисте ефикасно применили промене.

November 28, 2017