Back to Question Center
0

Семалт: Саобраћај са спамом у Гоогле аналитици и начини блокирања

1 answers:

Јасон Адлер, Семалт Менаџер успеха за купце, мисли да није погрешно рећи да је спам аналитике један од највећих проблема за вебмастере ових дана. Ова тема је постала популарна, и постоји пуно начина за решавање овог проблема. Гоогле је на својој страници направио одељак за подршку у спаму саобраћаја, који намерава да нам обезбеди потребне информације како бисмо добили решење за наш проблем. Представник Гоогле аналитике Адам Сингер потврдио је да компанија тренутно покушава да реши проблем. Међутим, трајаће неко време, а тачан датум није познат - nationwide appraisal management llc. На почетку су анализирали више од 259 налога Гоогле аналитике који нису садржавали вирусе и нежељене поште. Поставили су филтере и имали најмање двадесет пет посета посетилаца сваког дана. Укупан промет са спам спамом био је преко десет посто, а око педесет посто веб-страница је имало нежељени промет од преко пет стотина домена. Требали бисте размислити о кориштењу ових алатки који ће вам помоћи да ажурирате податке и статистику Гоогле аналитике ажуриране и бесплатне.

Блокатор за спам спаммер / Гхост спам аналитичара

То је напредни блокер спама који се редовно ажурира. Временом, она ажурира више од 550 домена с црним листом које садрже сумњиве УРЛ-ове и филтрира те линкове како би вам пружиле најбоље и најприкладније резултате. Алат је доступан бесплатно, има једноставан и кориснички интерфејс са пуно опција претраживања..Такође, може се ажурирати са више налога, а његови погледи се лако филтрирају. Ограничење квоте је преко десет хиљада захтева дневно, али требате ажурирати своје филтере сваки пут када додате нове домене овом алату.

Тоолкит за анализу

Дозволите ми да појасним да алатка за аналитику није бесплатна; морате платити 15 долара месечно да бисте приступили свим његовим карактеристикама, али та цена је нижа од главобоље коју овај алат може ослободити. То је једно од најневероватнијих и одличних алата који проширује вашу понуду извјештаја Гоогле аналитике и пружа вам најтачније резултате. Овај алат аутоматски ажурира своје филтере, тако да не морате да радите никакав посебан посао кад год унесете нове домене. Можете филтрирати све типове својстава, приказа и налога. Алат има кориснички и једноставан за разумевање интерфејс. Најбоља улога је што она нема ограничење квоте, што значи да можете додати што више домена и поддомена. Међутим, морате се регистровати и добити одобрење, као и платити накнаду за приступ овом алату и његовим различитим карактеристикама.

Инсталатер спам филтера

Спам Филтер Инсталлер је отворени извор и бесплатан софтвер. То је један од најсвеобухватнијих аутоматизованих алатки за спам филтер на интернету. То је лако преузети и има пуно могућности. Ово се може имплементирати на вашу веб локацију и има низ различитих погледа и особина. Алат се може користити само на једном домену истовремено и има квотну дозволу од двије хиљаде корисника дневно. Такође, број филтера и домена се не ажурира тачно, а то је велики недостатак овог алата.

November 28, 2017