Back to Question Center
0

Семалт пружа савете на СЕО-СЕО који требате знати

1 answers:

Све СЕО стратегије имају за циљ побољшање рангирања сајта у резултатима претраживача. Свака побједничка стратегија фокусира се на развој веб странице која је пријатељска према алгоритама рангирања претраживача , а то је више или више оно о чему је СЕО свеобухватан. Постоје две категорије фактора који одређују рангирање веб странице и то су СЕО-ови и СЕО-ови фактори на страницама. У овом чланку, Иван Коновалов, стручњак Семалт , расправљаће на факторима СЕО фактора и њиховом значају за онлине присуство сајта.

Он-паге СЕО се односи на елементе веб странице које можете контролисати. Ово укључује техничке елементе као што су квалитет кода и структура веб страница, квалитет садржаја и корисничка погодност сајта - افضل شركة مكافحة البق بالخرج. Када се на СЕО-страници исправно реши (што је једноставан задатак јер је све у вашим рукама), изгледи за рангирање су већи. Још једна предност да бринете о СЕО-у на страници јесте да је сајт постављен на прави пут до успеха ваше офф-странице СЕО стратегије .

Главни стубови на страници СЕО

Ево главних фактора на страници који би требало да буду усредсређени на ефикаснији СЕО:

1. Техничка конкурентност сајта: Сваки технички детаљ сајта мора бити изврсан како би се осигурало да се претраживачи претраживача лакше индексирају на сајту. Ево савјета о томе како то учинити:

  • Укључите прилагођене мета ознаке. Оне утичу на посетиоце и повећавају стопу преласка.
  • Користите кратку, прецизну, свеобухватну и атрактивну ознаку наслова..Ознака би требала бити у границама карактера, издвојена од конкурената и укључивала све релевантне информације о вашем послу.
  • Ваш мета опис мора јасно показати корисницима шта ће их пронаћи на страници. Укључите свој бренд у мета опис и додајте кључну реч или његове синониме да бисте добили своју тачку кући.
  • Имајте приличну одредишну страницу са ознакама више наслова.

2. Висококвалитетни садржај са оптималном вредношћу за своју публику: Приликом развијања садржаја за постављање ваше веб странице, запитајте се зашто ваши клијенти посјећују вашу веб локацију. Највероватније је зато што они нађу оно што траже (то је вриједност вашег садржаја). Писање одличног садржаја не може се превише нагласити. Ваш садржај треба да буде добро истражен и постављен кључне речи, и требало би да буде јединствен, информативан и једноставан за читање. Изузетан садржај веб сајта је такође једноставан за коришћење. Данашњи интернет корисник жели краће текстове и више слика и видео снимака. Дакле, имајте на уму како планирате промовирати своје производе и услуге путем веб садржаја.

3. Погрешно корисничко искуство (УКС): Овај он-сите СЕО фактор је у последње време стекао више значаја. Да би се постигло беспрекорно корисничко искуство, веб локација треба бити дизајнирана и одржавана на начин који је корисницима лак за разумевање и навигацију. Такође треба да буде брз, пријатељски и одговоран за мобилне уређаје. Корисници интернета и даље су софистицирани, а власници веб страница су инхерентни да разумеју ове промене. Данашњи купац жели сајт који се одмах учитава и онај који је лак за навигацију помоћу мобилних уређаја. Било шта мање сигурно боли корисничко искуство и смањује стопу конверзије. Према томе, потребно је посветити доста пажње корисничком искуству. То је једини фактор на веб страници који одржава кориснике и претраживаче сретним.

Када се ови фактори на страницама које се обрађују на СЕО исправно, страница ће највероватније постићи виши ранг у резултатима претраживача. Сајт ће бити видљивији и атрактивнији за посјетиоце и стопу конверзије, тако да би продаја и приход могли добити подстицај. Као што можете да видите, постоји више него довољно разлога да улажете више на СЕО-страницу.

November 29, 2017