Back to Question Center
0

Семалт представља једноставне начине да привуче милионе следбеника из Твиттера

1 answers:

Ако сте озбиљни да бисте добили много следбеника на Твиттер-у, достигли сте право место. Овде, Артем Абгариан, виши менаџер успеха за купце Семалт , ће вам рећи неколико фантастичних начина да добијете све више Твиттер следбеника.

Црафт Цомпеллинг Био

Најчешће, људи ће вас препознати из ваше биографије и слике ваше слике. Због тога морате направити привлачну и упечатљиву биографију да бисте привукли све више и више људи на вашем Твиттер профилу. Твоја биографска кутија би свету требало да каже све основне ствари о вашем личности, породици и професионалном животу. Овде би требали написати 160 карактера и импресивно описати себе - mdm management in portland. Користите пуно простора и покривајте све основе свог живота како бисте подстакли људе да вас прате.

Поставите стварну фотографију Иоурселф

Не би било погрешно рећи да за нове рачуне није могуће поставити праве слике. Али ако је ваш рачун старији од шест месеци, морате да отпремите фотографију и пустите свет знати о својој личности и изгледу. Људи на Твиттеру привлаче профили који се баве фотографијама, тако да никада не бисте требали уплоадати чудне или досадне аутсајдере јер може уништити вашу укупну репутацију.

Одговор на Твеетс Публицли

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> Не би требало да се осећате стидљиво да јавно разговарате о важним стварима.У ствари, било би одлично ако одговорите на твеетове отворено и означите неке пријатеље како бисте их укључили у дискусије. т одговорите твеетс јавно, можда нећете имати пуно следбеника и не можете повећати веродостојност на мрежи на вашем сајту. Важно је промјенити поставке на свој Твиттер налог и држати разговоре јавно. У исто вријеме не би требало користити јефтине или глупе ријечи док разговарате о нечему што је важно са вашим следбеницима. Нека свет види шта мислите или кажете као редовне твеетове.

Пратите стручњаке и као познате странице

Требате размотрити следеће стручњаке на Твиттер-у и као популарне странице. Означите друге посебно познате личности у својим порукама да бисте повећали број својих следбеника. Пратити праве људе, можете бити сигурни да ћете се приметити на мрежи и можете започети дискусију да бисте повећали број својих следбеника на Твиттеру.

Не треба се бринути да ли ће вам неки људи поткрепити, али можете добити доста следбеника тако што ћете дијелити ангажовање садржаја и разговарати о добрим стварима на Твиттер-у.

Помагање људима Онлине

Требали бисте помоћи људима на Твиттеру да повећају број својих следбеника. Интеракцију са другима и покушајте најбоље да решите своје проблеме; држите све што се бави разговорима и зарађује новац на друштвеним мрежама користећи своју веб локацију и огласе. Ако радите на мрежи, ако видите да вам неко треба помоћ, требало би да будете спремни да им помогнете.

Заклучение

Најзад, али не и најмањи, треба често твеетовати тако да људи привлаче ваш Твиттер налог. Подијелите квалитетни садржај и информативне ствари готово свакодневно, јер је ово једини начин да добијете много следбеника на Твиттеру у року од неколико дана. Нема потребе да добијете лажне следбенике јер вам не би дали добар потенцијал или било који посао на мрежи.

November 29, 2017