Back to Question Center
0

Семалт открива Твиттер трикове за вас да надувате посао

1 answers:

Од божићних и црних петак поклона на Фацебооку и Твиттеру да ангажују љубитеље уметности на Тумблр и Инстаграм-у, постоје различите стратегије и технике за успјех на интернету као пословни човјек. Ако сте користили Фацебоок и желите да пробате Твиттер, овдје смо поделили неколико узбудљивих савета како бисте започели.

Прва ствар коју треба да урадите је да креирате професионални профил Твиттера и довршите свој био. Добивање љубитеља друштвених медија није лако, тако да бисте морали стварно радити. Речено је да требате правилно планирати ствари, посебно када сте нови на Твиттер и не знате све о томе. У почетку ће вам требати неко вријеме да укључите све више људи - online shopping hats australia.

Франк Абагнале, Менаџер Суццесс Манагер Семалт , каже да је коришћење Твиттера далеко боље и лакше него што се користи Инстаграм и Фацебоок. Само треба да подстичете људе да вас прате, а то се може урадити ако правилно планирате ствари и ангажујете људе дељењем квалитетног садржаја и одличних ствари.

Рад са алгоритмом Твиттера

Већина људи не зна значај Твиттер алгоритма и не зна да рад са њим може повећати број својих следбеника. Дигитални маркетинг и менаџери друштвених медија знају да је рад са алгоритмом Твиттер важан за брендове и власнике веб страница..Треба да пазите на то и треба да будете упознати са којим се врстама успона и падова одвијају.

Користите Твиттер Видео

Коришћење Твитерових видео снимака може вам дати пуно следбеника, дионица и воли за кратко вријеме. Друштвени медији видео маркетинг је један од најбољих начина за ширење вашег пословања, а то је наглашено у многим чланцима. Поред Твиттера, можете се одлучити за Снапцхат, ИоуТубе и Инстаграм видео записе како бисте повећали број својих следбеника. Целокупан изглед ваших профила друштвених медија треба да буде прилично импресиван и занимљив.

Твеет чешће

Колико твитова делите дневно? Па, идеја је да свакодневно користите Твиттер и држите своје присталице на један или други начин. Пошаљи твеетове сваких десет минута омогућио би свијету да знате да сте онлине и спремни да импресионирају своје фанове. Ово ће на крају повећати ваш број следбеника, а ваши корисници ће се више ангажовати у својим твеетовима.

Пробајте нешто другачије и нове

Од суштинског је значаја да пробате нешто другачије, нове и више ангажоване од онога што други већ раде. Прошли су дани када су људи понављали исте ствари. Ове дане, људи привлаче профиле који имају ангажовање слика профила и изванредног садржаја. Зато бисте требали покушати различите ствари и експериментисати с прекрасним садржајем да бисте добили много следбеника на Твиттер-у. Овај процес може звучати компликовано, али то је једини начин да осигурате свој опстанак на интернету. Дакле, ако сте озбиљни у погледу онлине видљивости, морате ангажовати људе са одличним и јединственим твеетовима као и чланке. Дакле, какво је ваше мишљење о томе? Не заборавите да поделите мишљење у поље за коментаре испод.

November 29, 2017