Back to Question Center
0

Семалт објашњава како успјети у СЕО

1 answers:

Док читате ово, оптимизација (СЕО) се развија. Не зауставља у свом кораку за било кога или ништа. Неће "хладити" за викенд, нити ће то учинити овај долазак. Као што знате, циљ претраживача је да на прву страницу тражилице поставите најрелевантније и информативне сајтове. Риан Јохнсон, стручњак Семалт , објашњава да претраживачи користе алгоритме који се редовно мењају како би се то постигло. Као такав, требало би да будете спремни да научите нешто ново сваког дана, тако да вам се не остаје.

Немојте се одмарати на ловорима

Дакле, ви осликујете осмехом зато што немате једну, две или три, али пет веб страница које се налазе на врху за најконкурентније кључне ријечи у својој ниши? Па, честитке за ваше постигнуће - create a presentation online free. То није мали подвиг. Шта би власник сајта требао учинити да одржи ово добро рангирање? Запамтите да све што је потребно је ажурирање алгоритма и све се мења. Да ли су ваши веб сајтови будући докази? Да ли бисте били спремни да размотрите следеће сугестије да останете на врху ваше игре?

<имг срц = "хттп://ранкекпериенце.цом/артицлес/имг/1495-2..пнг "бордер =" 0 "видтх =" 250пк "стиле =" маргин-топ: -20пк; маргин-боттом: 0пк; флоат: ригхт; маргин-лефт: 40пк; "алигн =" абсмиддле ">

Поставите питања

Ствар је у томе, ако не постављате права питања, нећете дуго задржати ову игру. Дуго су нестали дана када је СЕО био само органски листинг. Данас се разматрају локални огласи, друштвени медији, видео снимци и други параметри.

Тести

Иако је добро постављати питања као што је горе описано, не узимајте у обзир све информације које сте добили. Наравно, морате одвојити плод од жита. Очигледно је да тестирате ствари. Испитајте све хипотезе. Ако то функционише, то је добро, а ако није тада, то је добро искуство.

Будите отворени за нове предлоге

Сваки СЕО стручњак има рутинске технике које користи на својим веб страницама. Само замислите, да ли сте ви били СЕО мајстор, да ли бисте сматрали нешто што вам је предложено? Будите спремни да слушате сугестије и идеје људи око вас. Ако не можете да размишљате изван кутије, верујте ми, нећете ићи далеко.

Не заостајати

Гоогле, Бинг, Иахоо и други претраживачи долазе с комплексним алгоритмима како би осигурали да ништа друго осим најбоље чини рез. Како се ствари разоткривају, неке технике СЕО могле би бити застареле. Да ли се сећате оних дана када би се текст садржаја могао поклапати са позадином веб странице? Зато поставите тешка питања, тестне идеје, слободно размишљајте и волећеш како ствари раде.

November 29, 2017
Семалт објашњава како успјети у СЕО
Reply