Back to Question Center
0

Семалт објашњава како направити филтер у Гоогле аналитици

1 answers:

Гоогле аналитика је позната и добро упућена услуга која вам омогућава да прегледате детаље и све информације, као и статистику о томе како се корисници понашају на вашој веб локацији. Филтри који су присутни у Гоогле аналитици се лако постављају и могу се креирати у свако доба. Овдје можете искључити или укључити податке о којима ваша аналитика извештава - darphin hydraskin essential emulsion. На пример, када сте направили филтере који искључују неколико ИП адреса и интерних протокола ваших уредника, онда постоје шансе да ваши филтери не функционишу исправно и треба их изменити што пре. Можете креирати филтере који искључују податке из одређених градова или земаља.

Росс Барбер, Семалт Менаџер за успех клијената, то говори с филтерима у Гоогле аналитици, свима је омогућено да укључе или искључе одређену веб страницу, осигуравајући квалитет својих погледа и хитова. Гоогле аналитика вам пружа пуно шансе да дефинишете своје филтере са вредним и корисним информацијама..Можете подесити подешавања и направити напредније да бисте добили најбоље и одговарајуће резултате.

Креирајте унапред дефинисани филтер или прилагођени филтер

За стварање унапред дефинисаног филтера или прилагођеног филтера, требало би да дозволите вашој Гоогле аналитици неко време како би могла припремити извјештаје за вас. На пример, ако имате веб локацију која продаје бебе производе, али желите да погледате само из одређених земаља или градова, онда бисте морали искључити сва друга места и прилагодити своје поставке у складу с тим. Не би било погрешно рећи да прилагођени филтери имају велики број опција и функција које можете изабрати. Омогућавају вам да подесите своје филтере на начин на који можете искључити или укључити посете базиране на претраживачима и локацијама, брзини њиховог повезивања, географији и другим карактеристикама. На примјер, ако сте организирали локалне догађаје за пријављивање путем ваше странице, онда можете филтрирати посетиоце из свог града или града како бисте добили одговарајуће резултате.

Изаберите радио дугме за жељени тип филтера

Веома је важно запамтити да увек треба да одаберете радио дугме за типове филтера да бисте добили жељене резултате. Оне укључују и искључују опције да вам одредите одређене податке, а затим можете да припремите извештаје Гоогле аналитике. Ако не желите да неки људи из одређених земаља или градова посећују ваше веб странице, можете једноставно блокирати своје ИП адресе. За ово, требали бисте уписати име града у одјељак филтера и кликните на дугме за онемогућавање. Поред тога, дугмад са малим и великим словима омогућавају вам да наведете неке податке за укључивање или искључивање из филтера. Ако не желите да неки градови навигирају или виде вашу веб локацију, можете их једноставно блокирати укуцавањем имена у одељку за укључивање. Ова опција је корисна за људе који желе циљати на своје веб странице на својим веб страницама и желе осигурати да је све аутентично, истинито и до ознаке. Опције "Тражи и замени" вам омогућавају да прилагодите начин на који су подаци приказани у Гоогле аналитици. Овај одељак можете поделити у различите категорије на основу ваших захтева и можете заменити неактивне филтере са активним за више тачних и најбољих резултата.

November 28, 2017