Back to Question Center
0

Семалт о врстама садржаја који су корисни у побољшању рангова СЕО-а

1 answers:

Интернет маркетинг цените потребу да одржите привлачну и наизглед свежију веб страницу када покушавате да повежете потенцијалне клијенте. Најбољи начин да се ово уради је обезбеђивање вашег веб сајта новог и свежег садржаја. Ова техника не само одржава веб саобраћај, већ такође и потискује веб локацију више на СЕО ранг.

Ипак, обично или прилично слепо писање и отпремање чланака за рангирање ће вас одвести у нигде. Ако вам је потребан доказ ове чињенице, разговарајте са СЕО стручњацима и веб администраторима - dominio web gratis argentina soccer. Веб садржај за СЕО мора бити структуриран и беспријекоран. Заправо, прије него што се уклопите у садржај СЕОа , морамо се распитати о врстама доступних садржаја. Када је СЕО пракса била релативно нова, а претраживачи нису били тако паметни као што су данас, неколико једноставних параграфа или блог објављен на веб локацији продаје могло би значајно повећати ваше рангирање. Нажалост, ти дани су нестали, а садржај СЕОа прерастао је у читаву индустрију. У овом чланку, Андрев Дихан, стручњак Семалт , преноси детаљне информације о врстама и употребама садржаја СЕО-а. Они укључују:

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: јустифи; "> Видео записи - Кажу да је садржај краљ.Па затим, видео записи су цара.Основни корисници сајта проналазе монотоне читљиве блогове и дуге пасусе информација.То је прекинут овај изазов, информације о веб сајтовима претварају се у детаљне видео записе.У овим видеозаписима продавци користе своју експертизу да опишу и демонстрирају своје производе и услуге.Ова пракса се чак развила у хостовање живих видео сесија на којима се продавац или продавац размишља о упити постављеним из Видео клипови су популарни данас јер већина потрошача проводи већину свог времена на мрежи и баш као што гледа филм, видео продаја је слично интересантна и привлачна.

Инфограпхицс - Ово је веома корисно средство чак иу данима традиционалног маркетинга. Слике и опис речи су ефикасно дизајнирани и уређени на начин који неометано протиче и преноси идеју или концепт у руке на циљно тржиште без потребе за додатним објашњењима од треће стране. Инфографика се ослања на висок ниво креативности како би успио; стога захтева уложак талентованог дизајнерског тима. Међутим, да не бринете, постоји много инфографских алата за стварање на мрежи које вам могу помоћи. Ови алати су брзи и тачни. Једина забринутост са инфографиком је у томе што претраживачи тек треба да скенирају или читају слике и требате додати Алт ознаке на слику, тако да се могу претраживати као садржај.

Гуест Блогс - Да, гостујући блогови су и даље релевантни и корисни. Заборавите на лошу праксу блогирања у блоговима која је СЕО-у постала лоша репутација. Тада су људи мислили да могу да варају систем једноставним спамовањем садржаја како би повећали повратне везе. Данас блогови госта морају садржавати чињенични, релевантан и ангажујући садржај који корисници сматрају корисним. Сваки блог мора имати ауторитет добро истражене теме тако да када корисници могу да га деле путем интернета, он генерише интересовање и промет на интернету .

November 29, 2017