Back to Question Center
0

Семалт & ндасх; Нека убедљива питања о унутрашњој активности у Гоогле аналитици

1 answers:

Унутрашња активност је објашњење броја 1 иза основних информација у Гоогле аналитици. Зар не би требало нешто рећи о спаму? Бити заправо иритантно, спам се може ефикасно разликовати, док је унутрашња активност заиста тешко препознати праве посјете.

Андрев Дихан, Менаџер Суццесс Манагер Семалт , овдје објашњава корисне савјете који ће вам помоћи да управљате интерним активностима.

Шта је унутрашња активност?

Унутрашња активност генерише информације које сте ви или било који појединац произвели из групног чиповања на оне или на организационој локацији. Ови тријумфи су уписани у Гоогле аналитику као да су изворно од истинског госта - online rival slots.

Ово може довести до велике штете, посебно зато што је касније тешко раздвојити које су посјете истините и које потичу од појединаца који се чују на сајту.

Која је ИП адреса?

ИП адреса је изванредан број који разликује системе, рачунаре и различите уређаје..ИП адресе су у две врсте: јавни који вас разликује у целој мрежи и приватном. Контигент на ваш добављач мрежног приступа (ИСП), један може имати Статички ИП и Динамички ИП. Испод вас ће открити смернице за одбрану статичких ИП адреса.

Забрана интерне активности са статичким ИП адресама у ГА

  • Од вас се захтева да каналирате системе не гаџете: ако каналирате ИП адресу која се односи на систем, сваки од гаџета који је повезан са њим такође је каналиран.
  • Када користите мобилни телефон да бисте тестирали интерфејс вашег веб сајта помоћу Ви-Фи-а: када користите преносне веб информације, ваш добављач вас сваког тренутка поставља алтернативном ИП адресом. Ви-Фи је веома пожељан када тестирате било коју локацију користећи свој телефон јер има капацитет да каналира своју активност користећи технике испод.

Како направити канал за интерну активност

Можете да одбијете једну ИП или низ ИП адреса на сличном каналу. Ово је побољшано вертикалном траком након сваког ИП-а сличног са овим.

Како да избегнете опсег ИП адреса у Гоогле аналитици

У случају да сте у експанзивној организацији, могуће је да се суочите са обимом следећих ИП адреса. Да бисте се уздржали од уласка у сваку ИП адресу, можете направити канал са даљим развијеним регексом.

Копирајте артикулацију створену у оквир за пример канала

Да бисте тестирали канал, потражите забрањена подручја са локације и разјасните да активност која се не појављује у непрекидном извјештају додаје знак у артикулацији.

November 28, 2017