Back to Question Center
0

Семалт & ндасх; Како да се уклоните са бројем промета у Гоогле аналитици

1 answers:

Не би било погрешно рећи да су подаци камен темељац свих онлине пословних и маркетиншких одлука. За нас је важно да развијемо разумевање наших података и осигурамо да је то у складу са тренутним трендовима маркетинга. Такође треба проценити понашање корисника на нашој веб страници и знати све о промјенама у индустрији. Ово је једино могуће када искључимо бот саобраћај из Гоогле аналитике и фокусирате се на добијање жељених резултата.

Алекандер Пересунко, менаџер успеха купаца Семалт , у овом погледу открива неке маркетиншке тајне - conduite de projet logiciel.

Да бисте прикупили податке, користите различите аналитичке и надзорне опције. Међутим, Гоогле аналитика је најекстентичнији и најчешће коришћени алат. Ово вам омогућава да пронађете легитимитет ваших података и показате исправне резултате. Више од две милијарде веб локација користи Гоогле аналитику да процени и анализира квалитет својих посјета. Бот промета је нешто што може нанети штету вашој веб страници и може вам учинити да се осећате патити на интернету. На крају води до погрешних закључака, процена и претпоставки, што утиче на перформансе и веродостојност вашег сајта.

О Ботсу

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдати; "> Не треба заборавити да за све људске хитове постоје ботови на серверу, тако да је сигурно рећи да су ботови постали суштински и морају бити компоненти било које веб странице. типови ботова: добри ботови и лоши ботови

Добри боји су они који се лепо понашају и повољни су за вашу веб страницу, док су лоши ботови они који су направљени од стране хакера и нападача и они намеравају да илегално попишу и индексирају вашу веб локацију. Извештај показује да је више од двадесет посто од укупног саобраћаја послатих добрим ботовима претјерано злонамерним и опасним боцама. Тако да можемо рећи да ботови не могу бити свима по било ком трошковима и требало би да буду уклоњени што је раније могуће.

Две друге врсте ботова су боји духова и зомби боји. Гхостс ботс су они који не посећују вашу веб страницу, али показују сличне резултате, док су зомби боји они који у потпуности обављају вашу веб страницу. Они производе извештаје у Гоогле аналитици и претварају се да су прави. Они уносе своје специфичне кодове на податке аналитике и покушавају да га повређују на један или други начин.

Како изузети Бот промет

Гоогле је недавно најавио да постоји неколико решења за филтрирање добрих ботова, лоших бота као и упућивање нежељене поште у Гоогле аналитику. У ту сврху требате поставити нефилтриране погледе и упознати изворе саобраћаја. Требали бисте знати трикове за разлику између добрих ботова и лоших ботова. Можете прилагодити низ маркетиншких стратегија како бисте повећали своје шансе за добијање јединствених погледа на вашој веб страници. То је такође предност ако правите различите филтере како за унутрашње тако и за спољне изворе саобраћаја. Можете блокирати неколико ИП-ова који изгледају сумњивим и немају никакве везе са аутентичношћу. У случају зомби бота, требате их филтрирати откривајући њихову локацију и отиске. За ово би требало да знате све о свом извору и наставите са кораку креирања стопала.

November 28, 2017