Back to Question Center
0

Семалт експертске акције сакривене Фацебоок и Твиттер трикови Сваки СЕО шампион треба научити

1 answers:

Тржиште социјалних медија има доста изазова са којима се свакодневно суочава. Оно што је компликованије је то како он прати трендове и имплементира најбоље стратегије за повећање броја гледања, акција, сличних и коментара на веб страници.

Иако продавци друштвених мрежа знају све врсте трикова и савета везаних за Фацебоок и Твиттер, али следећи од Оливер Кинг-а, Цустомер Суццесс Манагер Семалт , никада нису откривени онлине. 8)

Фацебоок: Спреми везу

Да ли знате да Фацебоок има везу са везом која остаје све време скривена? Да бисте повећали квалитет свог садржаја и ангажирали све више посетилаца на овој друштвеној мрежи, морате да активирате ту опцију. Помоћи ће вам да оптимизујете сајт и останете укопани у одељку менија.

Твиттер: Сачувај по фасциклу

Постоји много начина да курите своје твеетове и можете да проверите савете за друштвене мреже како бисте сазнали више о томе. На Твиттер-у, ова опција вам омогућава да изградите своју публику и можете да добијете своју веб страницу пуно погледа - backup data recovery in Portland. Уверите се да сте изабрали своју покривену слику мудро, а то је у складу са стандардима Твиттер-а.

Фацебоок: Уреди фотографије на мобилном

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> То је једна од ствари коју многи од вас игноришу скоро свакодневно. На Фацебоок-у постоји следећи број опција које вам помажу уређивање фотографија, без обзира да ли користите лични рачунар или мобилни уређај Можда нисте чули за ову опцију Очигледно је да остаје скривен у одељку "Мени", а већина нас није свесна како да активирате и користите ову опцију. Али, када сте у потпуности активирани, можете да уредите велики број фотографије, делите их на друштвеним медијима и сачувајте у фолдеру мобилног уређаја у року од неколико секунди.

Твиттер: Сазнајте ко вас није испратио

Ако се твеетујете о вашем послу, важно је знати ко вас је разоткрио на Твиттер-у и зашто. Чињеница је да већина људи не зна како да то учини, али можете ићи на Твиттер Аналитицс да бисте сазнали све о томе. Сазнајући ко се одлучио да више не чује од вас, можете добити идеју о томе какву врсту људи не волите и зашто. Све ово ће вам на крају помоћи да процените и побољшате своје тренутне стратегије. Тада можете прилагодити оне стратегије према захтевима ваших следбеника и прилагодити ваше поставке Твиттера у складу с тим.

Фацебоок: прати без пријатељства

Да ли знате ко вас прати на Фацебоок-у? Искрено говорећи, многи од нас чак не знају ко су њихови следбеници. Са овом функцијом која остаје скривена на Фацебоок-у, можете видети профиле људи који су пратили ваше постове сваког дана. То ће вам дати идеју о томе ко је овде за ваше побољшање и који може створити проблеме за вас.

Твиттер: Муте Феатуре

Твитерова функција Муте је оно што треба да обратите пажњу. Овде можете пронаћи које врсте функција и опција могу бити угашене и оно што треба бити непокређено. Све ово може повећати веродостојност вашег сајта на мрежи, а ваши следбеници ће остати ангажовани недељно после недеља.

November 29, 2017
Семалт експертске акције сакривене Фацебоок и Твиттер трикови Сваки СЕО шампион треба научити
Reply