Back to Question Center
0

Семалт Екперт зна како да победи локалне резултате претраге

1 answers:

Претраживачи представљају прилику за предузећа која желе да захтевају део претраживача за себе. Ипак, не олакшавају рад са њима. Због тога они често ажурирају своје алгоритме за претраживање и с времена на време мењају приказ претраге. Ове тактике обично не фаворизују мали бизнис који покушава да стекне предност циљањем локалних хитова. Плаћени огласи доминирају главном некретнином на првој страници странице за рангирање СЕО сајта - affreschi digitali on line.

Корисник СЕО-а постао је толико спаљен од продаваца који желе да исече кутове користећи стратегије црне шешир и линкове изградње везе , због чега Гоогле не олакшава. Не може се кривити за то: они такође желе да задовоље своје клијенте.

Осим ако се страница не појави на првој страни СЕРП-а, онда нема много посла. Мали бизнис који жели да направи име за себе мораће да тражи помоћ другде. Шансе су да немају довољно буџета да се такмиче са другим високим компанијама које доминирају резултатима претраге са органским саобраћајем.

Менаџер за успех клијента Семалт Дигиталне услуге, Иван Коновалов, илуструје у чланку како да се уклопе одговарајући СЕО, оглашавањем по принципу плаћања по клику и усмеравањем локалног претраживања како би победили такмичење као и претраживач се мења.

<имг срц = "хттп: // ранкекпериенце..цом / артицлес / имг / 1503-2.пнг "бордер =" 0 "видтх =" 250пк "стиле =" маргин-топ: 0пк; маргин-боттом: 0пк; "абсмиддле">

Стратегија претраживања Паи-то-Плаи за мала предузећа

За људе који сматрају маркетиншког претраживања релевантним за своју фирму, они морају платити да играју ако виде резултате. Мобилни уређаји узимају два сцролла да виде органске резултате. Зато плаћање по клику оглашавање није најбољи начин за маркетинг маркетинга за мала предузећа. Поред тога, потребно је пуно времена и ресурса прије него што неко доживи било који значајан саобраћај, поготово ако је конкуренција чврста.

Решење је да комбинира мало СЕО-а, неког ППЦ-а, и нијансу локалног ватре који осигурава максимизирање свих напора и резултата. Следећи кораци објашњавају како то учинити:

# 1 Прегледајте податке

Проверите да ли су све кључне ријечи које су у употреби актуелне. Искористите интерне кључне речи за претрагу од стране веб локације, а они који се пријављују да се високо користе из Гоогле аналитике и други алати као што је Сеарцх Цонсоле и Адвордс . Користећи алат као што је СпиФу, упоредите како су ове кључне речи рангиране према извештајима из трендова у индустрији.

# 2 Утврдите буџет

Просечна цена по клику информише колико ће потрошити за кампању.

# 3 Гет Лоцал

Са информацијама прикупљеним о кључним речима, спојите их са локалним индикаторима за сваки регион који послује. Коришћење плаћених рекламних кампања:

  • Направите циљане групе огласа за сваку локацију
  • Укључите кључне речи јединствене на одређену локацију
  • АдВордс облици позива који укључују кључне речи
  • Напишите увјерљив садржај огласа који би само локални становници разумјели
  • Укључи упутства

# 4 Интертвине ППЦ и СЕО

Покрените локални ППЦ да бисте видели шта функционише за органски саобраћај, и онај који ради за плаћени СЕО. Имајући робустан скуп кључних ријечи, постаје лако мијешати их за оне који добијају плаћене и органске.

Није буџет компаније који одређује како ће мали бизнис рангирати на СЕРП-у. Уместо тога, користећи ефективну стратегију која укључује СЕО, ППЦ и оптимизира их обе обезбеђују позицију на високом рангирању.

November 29, 2017