Back to Question Center
0

Семалт Екперт упознаје како изградити свој бренд са локално оглашавањем

1 answers:

У случају да сте слићни већини предузетника, могућност смањивања времена за оглашавање, посебно када немате довољно финансијског плана за рад, може се надмашити. Буди тако, постоје новине о уздаху. Локално промовисање је оглашавање независних фирми које могу добро и без значајних инвестиција.

Игор Гаманенко, водећи стручњак из Семалт Дигитал Сервицес, дели 5 најважнијих приступа који треба размотрити:

1. Суочите се са страховима у мрежи на мрежи

Када сте изабрали где треба да уложите своју енергију (и претпостављам да је то тада мало промоције новца), можете роботизовати велики део вашег мрежног напрезања помоћу инструмената као што су Црадле - финская мебель от производителя. То значи да не треба да заустављате оно што радите сваки пут када вам нешто треба преко мрежних мрежних медија.

2. Треба ли ваши потенцијални клијенти уживати у локалним? Требало би, такође.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; текстуално поравнање: оправдајте; "> Удруживање у вашој групи на мрежи је невероватан приступ за проширење референци и састављање вашег озлоглашености за веб претраживаче. То је и изванредан приступ да бисте добили поруку о свом послу на свим тачним местима. 8)

3. Онлине / напредна локална промоција

За јако онлајн присуство који ће привући СЕО претраживаче и потенцијалне клијенте који их користе, потребно је да развијете исти број позитивних (и тачних!) Цитата. Референце су уз ове линије невероватан приступ показати да је ваш посао дио локалне заједнице. Референције чине вашу делатност видљивијим и поузданијим претраживачима .

4. Мора боље

Ако знате вашу нишу, циљани маркетинг ће бити ефикаснији од покушаја да оде по скупим кључним речима или покрије бар један канал са сумираним садржајем. Што боље познајете своје клијенте, више се можете концентрирати на оно што се зове "кључне ријечи дугог кључа" у вашем плаћеном оглашавању.

5. Управљајте својом брендом на интернету

Почните са услугом Гоогле Ми Бусинесс и осигурајте да је све то основно име, адреса и телефонски број предузећа исправно. Ово је основно за рангирање на локалном нивоу. Поуздане референце повећавају поверење са претраживачима. Са шансом да имате супротна имена, локације или телефонске бројеве на различитим местима на вебу, алатке за претрагу веба могу чак помислити да се ове референције односе на различите организације.

November 29, 2017