Back to Question Center
0

Семалт Екперт пружа туторијал за оптимизацију на лицу места

1 answers:

Власници бизниса морају знати да оптимизација сајта за претраживача чини 25% свих фактора рангирања СЕО-а. Сљедећи чланак је, тако, поједностављен и комплетан туторијал за оптимизацију на лицу места. Било би корисно свима новим СЕО-у или било коме који жели да извуче најбоље из своје оптимизације сајта.

Овај водич, који је обезбедио Мицхаел Бровн, менаџер успеха купаца Семалт , састоји се од следећих издања:

Наслов Ознаке

Један од најстаријих атрибута веб странице је насловна ознака - cool new kids gadgets. Помаже поједноставити изглед сајта. Од кад су људи развили сајтове, насловне ознаке су се показале врло корисним. На тај начин служи као један од најважнијих фактора када је у питању оптимизација.

Густина кључних речи

За било који СЕО за покретање, мора постојати доказ о коришћењу кључних речи. Кључне речи су камен темељац целокупне СЕО кампање . Сваки СЕО који не садржи кључне речи у својој структури нема солидну основу и неће побољшати статус пословања на мрежи. Један од начина на који људи могу научити како искористити оптимизацију сајта на сајту је да схвати шта је густина кључних ријечи и о чему се ради.

Проминенција кључних речи, фреквенција, близина

Кључне ријечи укључују пуно тактика када је ријеч о оптимизацији. Постоје и други фактори који кључне речи утичу на оптимизацију на лицу места..Треба да схватимо истакнутост, учесталост и близину. Уз све ове концепте у перспективи, власник веб сајта може да искористи моћ и ставља кључне речи у садржај који објављује.

Излазне везе

Један од начина на који садржај на сајту може добити много саобраћаја јесте да постоје извори који се односе на локацију. Ови се називају излазним везама. Власник веб сајта може добити везе од познатих и непознатих извора. Интернет је пун веза и сваки пут када кликнете на везу, постоји велика вероватноћа да она прелази на другу страницу. У СЕО-у, један начин да схватите како направити корак напред у оптимизацији СЕО-а јесте знати како стећи и управљати излазним везама. Још једно кључно питање јесте коришћење скривених кључних речи у наведеним линковима.

Имаге СЕО

Са познавањем одлазних веза, друга ствар о којој се упознају је коришћење СЕО слике. То би могло да помогне власнику много пошто слике комуницирају много сложених информација на начин који особа која је нова СЕО може да разуме. Овај туторијал садржи водич о томе како власници веб странице могу да оптимизују своје странице за слике. Слике помажу у СЕО када имају Алт текст укључен у њихов опис. Такође, можете оптимизовати наслов слике како бисте укључили кључне речи. Упутство објашњава да ли промена имена датотеке утиче на СЕО.

Ситемап

Ситемапови помажу приликом пајкања структуре веб странице. Кроз овај начин претраживачима и корисницима је лакше навигирати на веб страници. Ситемап на сајту је један од начина да оптимизујете СЕО структуру како бисте побољшали корисничка искуства, као и алгоритме претраживача.

Слугс УРЛ-а

Слајдови УРЛ-а односе се на тачну адресу веб странице коју тренутно претражујете. Они представљају локацију веб страница у питању. Када један упише УРЛ адресу у адресној траци, слагови УРЛ-ова одређују како корисник приступа веб страници. То је једна од најважнијих ствари за оптимизацију на лицу места.

Унутрашње повезивање

Унутрашње повезивање је све о томе како се све странице на сајту повезују заједно. То је више него само навигација и препорука.

November 29, 2017