Back to Question Center
0

Семалт Екперт открива Фацебоок и Твиттер трикове за СМО и СММ

1 answers:

Да ли имате идеју како да добијете велики број гледишта са Твиттера и Фацебоока? Не би било погрешно рећи да су Фацебоок и Твиттер две најнапредније мреже друштвених медија које обезбеђују одличне могућности за ангажовање ако их користите мудро и оптимизујете њихове основне функције. За продавце друштвених медија то није тежак посао, али за нове учеснике можда неће бити могуће добити жељене резултате јер не знају напредне методологије. Морате поново прегледати правила и прописе ФацеБоока и Твиттера и анализирати како можете створити ангажоване садржаје свакодневно.

Франк Абагнале, један од водећих стручњака из Семалт Дигитал Сервицес, је у чланку дијелио неколико савјета како бисте стекли довољно искуства.

Пост Субјецт Релатед Видеос

Прва ствар коју треба имати на уму је да објављујете садржај и видео садржаје везане за садржај на Фацебооку и Твиттеру - kosten bei einem umzug. Важно је посматрати оно што ваши следбеници воле да читају и сходно и управљају вашим друштвеним медијским сајтовима. Већина људи не зна да је стварање еколошког промета са Твиттера и Фацебоок-а веома лако. Не требате објављивати стотине и хиљаде ствари свакодневно. Само једна ствар на сат са ангажовањем видео снимака и кратких снимака би радила за вас..

Поделите Цитати Фотографије

Ако нисте могли да пронађете одговарајуће видео снимке, можете да делите цитате и фотографије на веб локацијама друштвених медија. Људи воле инспирацију цитате који одржавају њихов ментални ниво стабилан и стварају позитивност у својој личности. Можете им помоћи да се решите свих проблема и емоција дељењем цитирајућих фотографија сваке пола сата. То ће вам донијети квалитетне резултате и може повећати вашу интеракцију по пошти, као и број гледишта вашег сајта у великој мери.

Циљање ваших органских порука

Ако је Фацебоок ограничио своје постове на неколико људи, онда је најбоља опција да циљате своје органске постове путем Фацебоок огласа. То може учинити да своје постове и веб страницу све више и више излучују на мрежи и могу да створе свијест међу осталима о вашем бренду. Не само Фацебоок, већ и Твиттер је добар начин да повећате свој домет на мрежи. Можете користити њихове огласе који вас неће много коштати, али могу вам дати врло добре резултате.

Прихватите креативно са трендовским темама

Како су Фацебоок и Твиттер више близу реалном времену када је у питању трендови и трачеви, можете постати креативни са трендовским темама како бисте повећали фанове друштвених медија. Препоручујемо вам да све више и више дијелите новинске чланке и трендинг постове. То би вашим сајтовима и профилима друштвених медија више изложило више него остале, а ваше шансе да добијете пуно фанова би се на крају повећало.

Креирање и дељење куративних листића

Цуратед листе су добро направљене и дељене на Твиттер и Фацебоок. Ове веб странице друштвених медија филтрирају своје резултате претраге и добијају своје кориснике курирани и информативни садржај. Ако креирате такве постове и садржај у великом броју, можете добити пуно фанова и следбеника у року од неколико недеља.

November 29, 2017