Back to Question Center
0

Семалт Екперт открива друштвене медијске праксе да надувате вашу СЕО

1 answers:

Интернет полако замењује све друге традиционалне маркетиншке методе које људи данас практикују. На примјер, вебмастери могу извршити своје маркетиншке трикове кориштењем неких алатки за аутоматизацију СЕО као што је Гоогле аналитика. У другим случајевима, неки људи више воле да зависе од маркетинга садржаја да дођу до својих клијената. Ови начини покушавају да повећају присуство ваше веб странице, бренда или других аспеката целокупних функција веб програмирања као што је развој интернета. Постоје и други случајеви у којима људи не успевају да извршавају методе друштвених медија (СММ) одговарајуће приликом постављања својих е-цоммерце сајтова.

Неке СЕО методе путем којих вебмастери изграђују успјешне е-цоммерце локације доступне су у овом водичу којег је обезбедио Ник Цхаиковскии, виши менаџер успеха за купце Семалт :

Повећајте број ваших следбеника

ауторитет социјалних медија ужива у броју навијача - серебрянный yabb. Људи имају поверење на рачун веб сајта који има много следбеника него један са малобројним. Требали бисте користити тактику маркетинга како бисте привукли многе следбенике на свој рачун. Такође је битно остати с блиском посвећеношћу различитим клијентима који дођу до значајних аспеката постизања цјелокупног онлине маркетинг задатака као успјеха. Такође можете бити у могућности да веб страницу постави нове следбенике са листе праћених следбеника подстичући дељење. Постоји много СЕО алатки за аутоматизацију који могу помоћи свима да повећају број својих присталица у било којој професији..

Спољни и долазни линкови су добри

Платформе друштвених медија чине робустан извор снажних повратних линија. Постоји много случајева када корисници долазе са бројним долазним линковима како би веб локација повећала рангирање. Повратне линије које потичу са веб-сајта друштвених медија рачунају као квалитетне повратне везе. Корисници имају користи од начина на који ове повратне линије доносе многе посетиоце њиховим сајтовима. Вањске повратне линије носе са собом линк сок, који је погодан за кориштење на начин на који људи имају користи од повратних линкова. Постоје и друге методе путем којих ови линкови могу пренијети сокове који повећавају ауторитет вашег домена.

Подстицати дељење

Можете утјецати на одлуку ваших постојећих следбеника за дијељење садржаја. Требали бисте објављивати садржај који је вриједан задатка дијељења. Садржај се појављује на начин на који људи извршавају важне маркетиншке аспекте. Људи такође долазе са креативним идејама око ваше одређене нише. Такође је могуће учинити људе да делују на друштвене медије тако што га интерактивирају. Један креативан начин ангажовања публике је одржавање такмичења. Конкурси, у којима победник носи слободу, може повећати време ангажовања на вашој веб страници.

(30)

Заклучение

Различити вебмастери имају различите методе које помажу људима да продају продају на мрежи у разним размјенама. Главне успешне компаније имају многе еЦоммерце локације које обављају различите аспекте широм света. У другим случајевима, СММ и друге вештине маркетинга интернетом учиниће сајтове који привлаче посетиоце који касније постану клијенти. Неки од начина на које можете да направите успешну СММ кампању као што је Твиттер су у овом водичу. Можете бити у могућности да поставите и извршите једну успешну интернет страницу за интернет маркетинг, као и друге успешне онлине покушаје.

November 29, 2017