Back to Question Center
0

Семалт Екперт о значају локалног СЕО-а

1 answers:

Свака компанија може користити локалну СЕО у своју корист. Локални СЕО наставио је да расте још од лансирања фан-базираног "Пигеон" ажурирања од стране Гоогле-а 2014. године - wohnungssuche zrich. Резултат је био то што су предузетници почели да гледају на локалну СЕО као стратегију за свој бизнис упркос томе што никада нису сматрали да је то локална тангента њихова улазна маркетиншка кампања. Они који су користили стратегију раније су видјели упдате као прилика да се додатно повећају напори.

Одлука да се постигне локални СЕО је разумљива јер наставља да расте у важности.

Међутим, овде се не завршава јер локални СЕО треба да настави да постаје све већи, а Мајкл Браун, један од водећих стручњака из Семалт , овде објашњава зашто:

Гоогле воли локалне компаније

Гоогле претраживачи помажу мањим и агилним компанијама. Компанија је у прошлости имала неке рањиве предрасуде који произлазе из историје бренда или његовог ауторитета. Међутим, Гоогле је такође заинтересован да људима даје оно што желе, због чега приказују неке од мањег и популарнијег бренда.

Други разлог зашто би то учинили је да власницима малих предузећа омогући ограничене ресурсе, па да се разбију још више. Постоји неколико бесплатних алата које Гоогле нуди, као што су Вебмастер и Аналитицс, са намером да им помогну да повећају своју видљивост на мрежи.

Више индивидуализованих резултата

Гоогле воли да побољша своје корисничко искуство персонализацијом својих услуга. Можда постоји ограничење струје за предиктивне и прилагођене филтере за претрагу, али његов <а стиле = "текст-декорација: нема; гранични-доњи: 1пк солидан;" хреф = "хттпс://семалт.цом/ка/сеарцх-енгине..хтм "> претраживачи имају могућност генерисања резултата претраге који су јединствени за особу која уноси упит. Историја претраге и географска локација играју значајну улогу при враћању резултата у Гоогле-у. Људи и даље постају софистициранији, тј. зашто Гоогле намерава да испоручи више индивидуализованих резултата, што указује на то да ће локални СЕО наставити да расте.

Успон мобилних и носивих уређаја

Људи користе мобилне уређаје за претраживање на интернету и док су у покрету чешће. Број се наставља да расте годишње, а са дигиталним компанијама које развијају више носивих уређаја, број претраживања се повећава експоненцијално. Резултат ће бити да ће претраживања заснована на близини постати релевантнија са локалним претраживањима која користе хипер-специфичне локације. Ови носиви уређаји доносе резултате који су тачнији на локацији корисника.

Повећање конкуренције

Сваке године се креирају милиони нових локација. Утицај који има на постојећа предузећа јесте то што повећава конкуренцију. Према томе, неке од веб локација које су искусиле високу ранг резултатима претраге могу значајно опасти. Компаније које желе да спасу своје активности могу желети да усмеравају мање тржишне нише како би постигле релевантну видљивост коју желе. Локални СЕО маркетинг је начин да се иде када конкуренција почне да омета успех у активностима фирме

Почетак са локалном СЕО кампањом

  • Локална исправка цитата. Уверите се да садржи све битне информације како би спречили сукоб из два извора.
  • Локални садржај и изградња односа. Оптимизирајте све везе и објавите садржај који је релевантан за циљану популацију.
  • Локални прегледи и управљање. Убедити клијенте да поставе позитивне критике на сајту.

Једном када се ово заврши, треба направити аранжман да има конзистентну и текућу стратегију, заједно с системом за надгледање како би се утврдило да ли се напори исплате.

November 29, 2017