Back to Question Center
0

Семалт Екперт: најбољи филтери Гоогле аналитике

1 answers:

Већина привредника веома мало зна о веб аналитици и значају Гоогле аналитике. Повремено се пријављују на своје АдСенсе налоге и никада не обраћају пажњу на оно што се дешава у њиховим контролним панелима. Само неколико људи зна значај Гоогле аналитике и трикове повезане са њим.

Јасон Адлер, Менаџер Суццесс Манагер Семалт , појашњава да су филтери од велике помоћи јер помажу у управљању типом података које наши веб сајтови добијају. У случају да у извештајима Гоогле аналитике видите неке недостатке, време је да направите неке филтере како бисте осигурали заштиту вашег веб сајта. Филтери елиминишу све остатке и прљавштину све док вам не добијете само оно што је легитимно, аутентично и поуздано - western cowboy hats online. Нефилтрирани и необрађени подаци не могу вам пружити жељене резултате. То неће ништа рећи о томе какав је учинак вашег веб сајта и како га побољшати. Да бисте подесили своје филтере, требало би да одете до Гоогле аналитике и кликнете на одељак налога где су присутни филтери или где желите да их креирате. Никада не бисте требали прегледати извјештај без стварања одговарајућих филтера јер може смањити перформансе ваше веб странице. Требали бисте додати што више филтера како бисте побољшали укупне перформансе вашег сајта..

Без унутрашњег саобраћаја

Увек треба обратити пажњу на искључивање унутрашњег саобраћаја и непознатих извора вашег сајта. Ако видите да перформансе вашег сајта нису очекиване, ово је време када треба креирати филтере и активирати их одмах. Требали бисте примијенити филтре и искључити непознате ИП адресе са листе како бисте добили жељене резултате. Прво морате унети име вашег филтера и кликнути на дугме за искључивање унутрашњег филтера. У старијој верзији Гоогле аналитике нисте могли да правите филтере и не можете искључити ИП адресе са листе. Али сада је могуће оба задатка извршити на бољи начин.

Форце УРЛ Репортс на мале слова

Још једна ствар коју треба запамтити је да примате извјештаје УРЛ-а на мале слова. Један од главних и најрелевантнијих проблема са Гоогле аналитиком је то што приказује различите врсте извештаја како за велике и мале слова. Међутим, могуће је ријешити овај проблем присиљавањем УРЛ извјештаја само у малим случајевима. На тај начин можете осигурати да се здравље вашег сајта и његова аутентичност одржавају током целог мјесеца.

Пуна референтна УРЛ адреса

Ако сте у изградњи неких веза, требало би да потражите референтне веб странице у Гоогле аналитици. Овдје је могуће наћи релевантне податке који ће приказивати УРЛ адресе ваших домена и поддомена. Увек морате имати на уму да је ваш код за праћење исправно инсталиран у Гоогле аналитици. Без овог кода, можда нећете моћи да зграбите делове и ставите их на своју веб локацију.

November 28, 2017