Back to Question Center
0

Семалт Екперт На Твиттер пословним саветима како бисте повећали своју маркетиншку кампању

1 answers:

Не би било погрешно рећи да је Твиттер један од најпопуларнијих и невероватних алата за пословне људе да повећају своје присуство на мрежи. Помаже им да изграде своје веб странице и повећају ангажман својих корисника у великој мјери.

Док постоје различити пословни савјети за Твиттер, следећи од Франк Абагнале, водећег стручњака из Семалт , повезани су са успешним социјалним маркетингом и сигурно ће вам дати пуно користи.

Оптимизирајте своје пословно присуство на Твиттеру

Постало је суштинско да сви привредници оптимизују своје активности на Твиттер-у. Морате да креирате Твиттер огласе и понашате се као професионалци ако желите да останете живи током живота на мрежи - subtank nano leaking. Брендирање значи да ћете морати додати прилагођени брандинг на свој Твиттер профил. Временом је постао важан аспект, а опстанак посла зависи од тога колико је ваш бренд представљен на интернету. Цео процес почиње са одговарајућим био. Да, морао би да напишете добар био са 160 знакова на вашем Твиттер профилу ако сте озбиљни да радите и покренете своје пословање на интернету.

Изградите своју стратегију садржаја

Обавезно је потребно вријеме и креирати планове садржаја за Твиттер. Можете успоставити своје пословање ако се бринете о смерницама друштвених медија и омогућите да ваш садржај буде креативнији и занимљивији..Све ово би било могуће само када сте изградили своју стратегију садржаја. Требали бисте креирати садржај прилагођен кориснику и онај који говори о вашем послу на бољи начин. Изаберите трендовске теме и кључне речи усмерене ка индустрији како бисте привукли велики број људи. Плус, требало би да се усредоточите на давање вредности вашој публици. То је неопходно за све кориснике Твиттера и оне који се баве неким послом

Употреба Хасхтагс

Морате да користите хасхтагс да бисте проширили обим вашег садржаја. Скоро сви Твиттер корисници користе хасхтагс како би се повезали са релевантним људима и сарађивали са пуно аутсајдера. Морате изабрати хашете на основу ваше публике и природе веб странице. Што више хашиша ставите, то би било боље на Твиттер-у.

Гров анд Енгаге Иоур Фолловерс

Маркетинг у друштвеним медијима сматра се успешним само када сте одрасли и ангажовали своје следбенике месецима након месеци. Побрините се да ваши навијачи на Твиттеру не буду досадни или уморни јер вас могу одмах открити. Требали бисте подстицати друге да комуницирају с вама и укључују све у разне врсте дискусија сваког дана. То ће у крајњој линији повећати број ваших следбеника из Твиттера и вашег пословања пуно изложености.

Измерите резултате и побољшајте своје напоре

Најзад, али не најмање, треба измерити резултате и побољшати напоре једном у недељу. За то можете користити Твиттер алате као што су Тртрланд, Твитализер и ТвеетРеацх. Сви ови алати олакшавају мерење ваших маркетинг маркетинга. На основу резултата, можете креирати извештаје и идентификовати које су стратегије биле добре за излагање вашег бизниса. Учините те стратегије део вашег пословања и ослободите се оних који су вам дали свој допринос.

November 29, 2017