Back to Question Center
0

Семалт Екперт На 7 СЕО Ессентиалс-у приликом оптимизације вашег сајта

1 answers:

Оптимизација претраживања (СЕО) је од суштинског значаја. То ће вам помоћи да позиционирате своју веб страницу тако да се пронађе када потенцијални купци траже услуге које нуде (што је критична тачка у процесу куповине).

Дакле, шта траже Гоогле, Иахоо, Бинг и други претраживачи? Како изградити веб страницу која апелује на оба претраживача и људи?

Риан Јохнсон, виши менаџер продаје Семалт , овде објашњава како ће СЕО учинити ваше присуство на Интернету профитабилним.

Савршена аналогија

Не можете очекивати доста тога ако прескочите основе СЕО-а. Заправо, то је слично трошењу новца на фанци одјећу, накит и ципеле док прескочите четкање зуба, косите косу и туширате - online casino list. То је безуспешан подухват. Назад на то питање. Циљ основног СЕО-а није да превари претраживаче. Умјесто тога, његова сврха је да понуди корисницима добро искуство и саопшти своју намеру претраживачима како би препоручили вашу веб страницу.

Имајући то у виду, ево основних:

# Ваш сајт је торта

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; текстуално поравнање: оправдајте; "> Ваше везе, ангажовање друштвених медија и плаћени прегледи су шлаг на торти који дефинитивно не могу учинити без шећера у односу на садржај, структуру сајта, систем за управљање садржајима и архитектуру информација. шећер, немаш колаче

#Какав претраживач тражи?

Претраживачи траже да буду релевантни. То значи да они најбоље раде свој ниво да упуте корисника на садржај или веб локацију која је релевантна за све што могу тражити. Дакле, како Гоогле, Бинг, Иахоо то одреди? Па, сматрају:

  • садржај - одређен темом, описом, насловима и написаним текстом
  • перформанс - брзина учитавања странице
  • власти
  • корисничко искуство

# Избегавајте ово да останете у добрим књигама

Претраживачи не траже:

  • пуњени садржај
  • купили линкове - ово вам неће стићи негде
  • лоше корисничко искуство - избегавајте превише огласа

# Потврдите свој пословни модел

Иако је ово прилично очигледно, ви бисте били изненађени многим људима који не узимају пазњу. Они једноставно не знају шта желе. Запитајте се шта су ваши циљеви, коју имовину имате на располагању, обавезе, а затим дефинишите шта представља конверзију за вас.

# Оптимизирајте за више канала

Правилно коришћење кључних речи не би требало да буде резервисано само за ствари на лицу места. Исто би требало да се примени и на друге платформе. Ово се дотиче вашег ангажмана у друштвеним медијима, маркетингу е-поште и ТВ / радио огласа, а наравно и штампаним медијима.

#Изаберите добар домен

Покушајте да будете доследни коришћењем домена под-роот директоријума као екампле.цом/сео умјесто поддомена као што је сео.екампле. Покушајте да задржите домен док се старији виде као бољи од нових.

#Оптимизирајте за различите уређаје

Ваша веб локација треба да буде оптимизована за правилан преглед на било ком уређају. И запамтите да креирате богат садржај као што су видео или чак гифови.

November 29, 2017