Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Листа за искључивање упута

1 answers:

Једно од најчешћих проблема у ревизијама аналитике јесте то што људи не добијају идеју о томе која је листа за искључење упућивања и како то најбоље искористити. Пре свега, морамо знати шта је ова листа за искључење упућивања. Када је Гоогле покренуо најновију верзију Гоогле аналитике, тврдио је да је листа за искључивање упута укључена у Аналитику - base de datos de correos electronicos. Сваком кориснику је лако пронаћи ову листу; морате га лоцирати у поставкама својства. Пре свега, требало би да пређете на одјељак админ и идите на информације о праћењу гдје је присутна листа за искључивање упута. Требало би да кликнете на дугме за искључивање упута и кликнете на дугме за креирање домена.

Ник Цхаиковскии, Семалт Сениор Сениор Цустомер Суццесс Манагер, наводи да постоји велики број проблема који се могу решити помоћу листе за искључење упућивања. Зато га користите за решавање следећих проблема:

Самопоуздања

Самоподешавања су једно од најистакнутијих и најзначајнијих проблема у Гоогле аналитици. Да бисте ријешили овај проблем, требате кликнути на реферални извјештај и тамо пронаћи своју веб страницу. Овдје можете прилагодити аналитику и ревизије према вашим захтјевима.

Алатка треће стране

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: јустифи; "> Када се ради о коришћењу алатки независних произвођача, требало би да извршите више задатака. Ако покушавате да прилагодите ПаиПал, Фресхдеск и Евентбрите са вашом веб-сајту, проверите да ли су њихове иконе и линкови су исправно укључени, а кредит иде директно на ваш лични рачун.Конверзије не требају бити упућене на те сајтове треће стране. На примјер, ако поседујете веб локацију за управљање догађајима или фотографијом, требате покушати Евентбрите за то и пријавити се за налог одмах. Када посетиоци вашег сајта покушају да направе поруџбину, лако ће послати новац на овај рачун, који ће на крају моћи доћи до ваше банке.

Како то да помогне?

Обавезно је користити листу за искључење упута, без ње, не можете добити квалитетне посјетитеље за вашу веб страницу. Ако не желите да неки линкови генеришу саобраћај на вашој страници, онда бисте требали онемогућити ову опцију или искључити домен из листе искључења упућивања. Претпоставимо да неки посјетитељи долазе на вашу веб страницу путем друштвених медија, Твиттера или Фацебоок-а, а ви желите да се крећу на трећим страницама. За ово ћете морати укључити листу за искључење упућивања тако да се нова сесија за кратко вријеме покрене.

Ограничења

Листа за искључивање упута може ограничити вашу сесију и број посетилаца. Ако желите да сазнате која врста посетилаца је дошла на вашу веб локацију и који су њихови извори, требало би да подесите шифре за праћење међу доменима и уметнете их на различите странице вашег веб сајта. Ретко је када веб локација у листи за искључење упућивања не дозвољава да видиш какав је број посетилаца који долазе на вашу веб страницу. Можете пратити и снимати своје активности и на тај начин спречити непознате или ризичне ИП адресе да вам шаљу саобраћај.

Већ неко време можете видети да ваша веб локација прима посјетиоце, али ће њихов долазак бити заустављен након што подесите поставке и ти људи никада неће доћи на вашу веб страницу.

November 28, 2017