Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Како уклонити Дародар Из Гоогле аналитике

1 answers:

Гоогле аналитика извештава о великом броју веб локација да су неоригинални и непоуздани. Један од њих је Дародар.цом; недавни извјештаји откривају да не шаљу стварне посетиоце својим клијентским веб страницама. То значи да истраживачки програм кључних ријечи нема никакве везе са аутентичношћу јер је то робот који нечије рачуна о вашој статистици - ray ban justin lente azul.

Ако проверите подешавања ваше Гоогле аналитике у свим референтним секцијама, приметите да је референца Дародар.цом тамо да оштети вашу страницу и извештај Аналитике. У свим извештајима, Дародар показује новог посетиоца који долази из нове ИП-а, а стопа одскокирања је сто посто, што је велика брига за вебмастере. Такође бисте приметили да је Гоогле на црном листу Дародара и свих услуга повезаних с њим. Дакле, закључак је услуга као што се ово никада не би требало користити приликом имплементације ваше веб странице.

Мак Белл, Семалт Менаџер успеха купаца, наводи да је тачно да Дародар својим клијентима шаље само неколико посетилаца месечно, а сви су упућени на њих..Већина посетилаца је лажна; међутим, можете израчунати укупан број јединствених приказа у своје име и не би требало да зависе од извештаја компаније Дародар. Важно је и да се не ослањате на своје посете, јер су сви не-стварни. Ако користите услуге хостед блоггинга као што су Блоггер и ВордПресс, онда вам је лако блокирати Дародар. За ово, требало би да зауставите свој сервер од примања саобраћаја са њега и других сличних веб страница.

Уклањање Дародара не може бити једноставно

Истина је да уклањање Дародара није тако лако. Морао би се побринути за пуно ствари. Први корак је да се пријавите на свој налог Гоогле аналитике и погледајте одјељак админ у горњем десном углу. Следећи корак је креирање филтера или лоцирање филтера који су већ присутни у десном бочном углу. Ако нисте направили филтере, требате их креирати и добити потпуни приступ административном дијелу. Трећи корак је да кликнете на нову опцију филтера и пустите да направите прилагођене филтере у подацима Гоогле аналитике. У почетку ће све ово трајати неко вријеме, али када се успоставите и креирате више филтера, биће вам једноставно да добијете јединствене посјете на вашој веб страници. Можете изменити било које поље на основу онога што сте већ урадили. Једина сврха је онемогућавање Дародара и његових погледа који су можда продрови у одјелу шаблона филтера. Овде бисте морали да је блокирате и кликните на опцију сачувај да бисте сачували сва подешавања. Вашим филтерима ће бити потребно мало времена да се иду уживо. Не треба заборавити да су сви ови кораци важни. Ако примате лажни саобраћај и нисте знали ништа о вашој статистици, онда бисте требали блокирати сопствену ИП адресу када направите неке филтре. Све ово ће осигурати да ваша веб локација прима истинске и стварне посете људима чак и када их има само неколико бројева. За више информација, морате наставити да проверавате нашу веб страницу и прочитате наше најновије чланке.

November 28, 2017