Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Како направити Схаревортхи Твиттер Пицс?

1 answers:

Да ли твеет пицс стварно помажу у добијању више присталица? Да ли је тачно да се такмичи у више сличности, ретвеетова и помињања? Наравно, они то раде. Постоје бројеви који гарантују за ово, твеет слике раде. Међутим, постоји улов: слике морају бити подељене.

Франк Абагнале, Менаџер Суццесс Манагер Семалт , овде описује савјете о стварању достојанствених слика на Твиттер-у.

Ево четири случаја која показују утицај твеет пицса.

Случај један:

БуфферАпп је у новембру 2013 - managed services products in Portland. запазио свој рачун Твиттер-а. Оно што су открили открили су познати образац. Твеети са сликама добијају 18% више кликова и 150% више ретвеетова од оних без слика.

Случај два:

Твиттер открио факторе који су допринели већем ретвеету и погоди који фактор је био на врху листе? Наравно, као што бисте очекивали, то су фотографије. Твеетс са фотографијама имали су 35% повећање, видео снимке (28%), цитате (19%), оне с бројем (17%) док су они са хашегама имали 16% повећања. Имајте на уму да можете мјерити фотографије и цитате за више ретвеетова.

Съд три:

Сотрендер блог анализирао је 500 најтраженијих брендова на Твиттер-у. Њихов нагласак је био одређивање како линкови пиц.твиттер.цом, вина, Инстаграм, Фацебоок и твитпиц.цом имају утицај. Линкови Винес и твитпиц.цом имали су мало ефекта, док су ови са фотографијама и пиц.твиттер.цом имали 141% више ретвеетова. Они са Фацебоок / Инстаграм линковима, с друге стране, добили су 122% и 89% више ретвеета, респективно..

Случај 4:

Када је Дан Зарелла узео време да анализира 400к твеета (одабрано насумично) како би проценио утицај твеетских слика на ретвеетове. Његов закључак након анализе? Твеетс са сликама су имали 95% шансе да буду ретвеетирани.

Размер? Која величина?

Према експертима, потребно је знати идеалну величину твеет пицса. На екрану радне површине, све слике у временском оквиру су 506 и 253 пк (пиксели). Њена висина је 2: 1. Ако се фотографија не пада у опсегу (рецимо да је изнад овога), онда је обрезана подразумевано. Међутим, кад год неко кликне на слику, онда он / она гледа целу ствар.

Стварање деликатних твеет пицс

1. Водени жиг - за то користите Пабло (бесплатан алат). Почните креирањем прекрасне слике цитата, питања или једноставно наслова. Завршите са сликама из бога у позадини

2. Делите своје Инстаграм и Фацебоок фотографије. Ако су вам њихови следбеници на овим платформама волели, онда ће вас и њихови твеепи волети.

3. Направите колаж слика. Можете користити три или четири слике да бисте испричали неку причу. Увек ради чуда.

4. Таг. Таг. Таг. Као и код свих мрежа друштвених медија, Твиттер такође дозвољава да означите друге кориснике да искористе то.

5. Пробајте анимиране ГИФ. ГИФ-и могу бити најтоплији начин додавања јединственог садржаја на вашу временску линију. Имајте на уму да се на Твиттер ГИФ не репродукују аутоматски. Корисник мора прво кликнути на дугме за репродукцију.

November 29, 2017
Семалт Екперт: Како направити Схаревортхи Твиттер Пицс?
Reply