Back to Question Center
0

Семалт Екперт илуструје како да поправи само-реферале у Гоогле аналитици

1 answers:

Игор Гаманенко, менаџер за успех клијента Семалт , овде пружа свеобухватан водич о томе како управљати самопрегледањима у Гоогле аналитици.

У нашој компанији, радимо велики посао великог посла са Гоогле аналитиком. По правилу, када вршимо аналитичке прегледе за купце, обично откривамо основне проблеме самоподручавања.

Исто тако, од тада смо добили тоне контаката у погледу решавања самопослуживања. Обично смо морали направити блог унос на најбољи начин за њихово решавање. Ако вам не смета, додатно нас попуните у вези тога да ли вам је овај пост помогао да решите вашу забринутост - who has the best computer support.

Шта се односи на самоподручавање у Гоогле аналитици?

Самоподешавања у Гоогле аналитици су где видите да се ваш простор појављује у извештајима о упућивању. У већини случајева то је место које вам недостаје следећи код или имате аранжмански проблем који чини један гост активирати различите сесије када би требало да буде само један.

У ванредним случајевима, самоподмјери не морају да покрећу тренутну сесију како би се довело до самоподобе.

Због шансе да сте дизајнирали Гоогле Аналитицс како бисте се пролазили кроз унакрсне сесије преко различитих домена и додатно поддомене, мали степен самопрегледања је нормалан.

Без обзира што у вашим уписима видите доста самопрегледања, може се замислити да постоји проблем.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Зашто би било препоручљиво да конфигуришете само-реферале?

Самоподешавања у Гоогле аналитици могу утицати на понашање, понашање и промену информација. То је у основи већи део ваших информација! Требали би истражити.

Самопредписи утичу на прикупљање информација, јер он погрешно шири приступне сесије, углавном за реферале. У ситуацијама када тренутна сесија није започела, а самоподручавање се и даље дешава, покрет који долази из канала као што су директни и ЦПЦ може се заиста запазити као саобраћај који потиче из реферала.

Два основна возача аутопријава у Гоогле аналитици

Два основна типа самопрегледања потичу из:

  • Постављање основе за праћење унакрсног простора
  • Недостатак следећег кода на платформи

Уколико вам недостаје сљедећи код на платформи, ово ће завршити сесију и почети још једну сесију док клијент прикаже на сљедећој страници на вашој веб локацији која садржи код за праћење.

Ажурирање: додатна питања која су резултат самопослуживања

После постављања огромног броја ваших проблема са самоподручавањем, ми смо истакли два различита разлога за само-реферале:

  • Лоша употреба УТМ ознака на унутрашњим везама
  • Контрола информација заглавља

У случају да означавате унутрашње везе са УТМ фактором, молимо зауставите се. Уместо тога, ступите у контакт са нама за помоћ помоћу прилагођених мерења и канала за праћење ваших унутрашњих битака. Више је стручно и не преписује се одакле потиче кретање.

Са шансе да сте погледали све познате проблеме и размотрите информације о контролним заглављима може бити забринутост, ступите у контакт са нама за више података.

Разграничење самопрегледања у извештају о презентацији

Разумевање онога што узрокује ваше самопослуживање треба бити могуће у три фазе. У трећој фази смо вам конфигурисали покретни фрагмент који ће се представити у вашој Гоогле Аналитицс платформи коју ћете требати за испитивање. Три фазе су следеће:

  • Посетите презентацију странице презентације.
  • Извршите помоћни параметар "Фулл Реферер".
  • Извршите напредни сегмент.
November 29, 2017