Back to Question Center
0

Семалт дели своје мисли о томе како би Аппле могао промијенити локални СЕО маркетинг

1 answers:

Мајкл Браун, Семалт Менаџер Суццесс Манагер, каже да је Аппле недавно лансирао иПхоне 6. генерације заједно са својим следећим гаџетом, Аппле Ватцх. Иако су многе компаније експериментисале са паметним сатовима, Аппле-ов улазак у технологију носивости могао би најавити нови начин обављања ствари, укључујући велики помак у локалном СЕО маркетингу .

Сада Аппле изгледа као да жели да промени правила локалног СЕО-а, ако водите локални посао, време је да се прилагодите новом начину пословања који вам је компанија представила да би вам помогао да останете испред ваших конкурената.

Аппле Ватцх: Бринг технологија која се носи у центру пажње

Смартватцхес су већ неколико година - casino guide online. Међутим, ниједан од ових уређаја није ухваћен на тржишту. Док су носиви уређаји донели интерес, њихова продаја и прегледи су били млак. Али то је било све док Аппле лансира. Изненада се пејзаж променио и људи су озбиљно схватали носиву технологију.

Са функцијама као што су дигитални асистент, Аппле Мусиц и Аппле Плаи, као и многе друге апликације, Аппле Ватцх даје својим ривалима трчање за свој новац.

Једна од карактеристика која је Апплеов сат била конкурентна предност је његова нова апликација за мапирање. Зашто је ова апликација важна? Ова функција је одлична за локални СЕО зато што уместо да само показује мапу или пружа звучне смјернице, смартватцх користи систем познат као "хаптиц феедбацк" да би давао усмјеравање без усмеравања без потребе за улазом помоћу руку.

Мада ће вријеме показати колико је практична ова функција за навигацију, интерес који генерише систем чини се превеликим за нови уређај. И имајући у виду да је Аппле познат по испоруци висококвалитетних уређаја, то објашњава зашто јавност ужива узбуђење над сатом.

Сириова интеракција с Бингом

Дуго времена су корисници зависили од <а стиле = "тект-децоратион: ноне; бордер-боттом: 1пк солид;" хреф = "хттпс: // семалт..цом / ка / сеарцх-енгине-поситионинг-сео.хтм "> претраживач да лоцира предузећа на њиховој локацији. За сада Гоогле води пакет, посебно за локалне резултате. Као резултат, већина локалних СЕО маркетинга су усмјерене према Гооглеовим захтјевима.

Међутим, уз пораст смартпхоне-а, већина корисника тражи информације о мобилним уређајима умјесто њиховим рачунарима. Ово утиче на промену начина на који се упита. Уместо конвенционалног начина писања упита на тастатури, корисници говоре своје упите путем микрофона паметних телефона. Са доласком Аппле Ватцх-а, Сири ће вероватно убрзати нови тренд и охрабрити кориснике да изговарају своје упите у поређењу с типкањем.

Када позовете Сири да потражи бургер ресторане у близини, дигитални асистент ће попунити екран са неколико локалних резултата. Док Сири користи Бинг да би пружио резултате претраге, локални продавачи се вероватно усредсређују на Бинг, а не на Гоогле како би привукли кориснике компаније СмартВатцх.

Аппле Мапе

Аппле Ватцх поседује Аппле Мапс као подразумевани навигациони систем. Годинама већина људи користи Гоогле Мапс укључујући кориснике иПхоне-а. То ће се вероватно промијенити пошто ће сат вероватно потакнути нову генерацију Аппле Мап корисника. То значи да ће локални продавачи морати да предузму кораке како би осигурали да корисници могу пронаћи своје пословање на Аппле Мапс-у.

Изгледа да Аппле Мапс има другачији приступ у поређењу са својим конкурентима као што је Гоогле када се баве власницима предузећа. Уместо да узме приступ "тврди свој посао", он дозвољава власницима бизниса да идентификују своје подухвате и дају тачне податке у њиховом именику.

Док локални резултати претраге већ праве огромне таласе са Гоогле-овим системом за откривање ИП-а, Апплеова нова технологија може довести до нових, прецизних резултата заснованих на ГПС-у. Ово можда звучи шпекулативно, али нема никакве штете у предвиђању будућности.

Мобилни купони и интеракција корисника

Мобилни купони су већ постали популарни код корисника смартфона, укључујући интерактивне функције као што су КР кодови. Временом ће корисници захтијевати више софистицираности и непосредности, па ако пронађете начин да испуне своје захтјеве брже од конкуренције, вероватно ћете добити већи дио тржишта.

На крају, основе локалног претраживања не могу се променити преко ноћи, али Аппле Ватцх је револуционирао како је локални СЕО маркетинг већ годинама водјен. Сада, продавци и власници предузећа морају потрошити више времена оптимизујући Аппле Мапе и Бинг како би добили конкурентску предност над својим ривалима.

November 29, 2017