Back to Question Center
0

Семалт: 6 локалних тактичких СЕО-ова за мала предузећа

1 answers:

Власник малих предузећа мора да дозволи Гоогле-у да зна где се налази предузеће и шта нуди. У складу је са помоћи компанији да се појави на рангираним страницама претраживача , као и повећању видљивости релевантне публике у тој области. Позната је као локална СЕО оптимизација, и то може бити прилично збуњујућа тема посебно са увођењем алгоритма за Пигеон од стране Гоогле-а. То олакшава разумевање рангирајућих фактора који ће помоћи локалним СЕО услугама .

Иван Коновалов, стручњак из Семалт , одређује шта треба укључити у своје локалне циљеве СЕО.

1. Креирајте странице локалног места

Осигурава да власник има локалну пословну страницу за три врхунска претраживача - create my graph. У целости постоје три листе и контролне табле за управљање. Све што треба учинити је да попуни све информације о послу, а то ће бити све за рачун.

2. Оптимизирајте и категоризујте страницу исправно

Оптимизација укључује постављање квалитетних фотографија, детаље о радном времену и листу свих доступних услуга. Категоризација, с друге стране, је да помогне претраживачима да разумеју шта послује. Они би требали понудити 2-5 категорија да би вам омогућили да своје пословање ставите у било који од њих. Претраживачи углавном не приказују предузећа без категоризације или неправилно категоризују..

3. Тачне пословне цитате

Уверите се да су детаљи компаније НАП (име, адреса, телефон) у складу са свим листингима на претраживачима. Постоји велика шанса да је посао већ негде негде другачији. Све што треба да учините је да наведете тај списак како бисте избегли сукобе. Захтев цитирања захтева од власника да спроведе нека истраживања о томе да ли постоји друго предузеће са истим именом и локацијом. Наставите да верификујете власништво на било који могући начин. Користите ресурсе као што су Иект или Лоцализе или Гоогле МапМакер да бисте убрзали процес.

4. Онлине Рецензије

Гоогле такође гледа на онлине прегледе за рангирање веб странице. Међутим, само корисници који могу погледати страницу на страници са резултатима претраге који врше преглед. Рецензије одређују да ли посетиоци желе да кликну на везу или не. Једном се лако може додати дугме "преглед поста" на веб страници како би се олакшао посетиоцима, што би им омогућило да напусте преглед након куповине.

5. Квалитет Фотографије

Када људи потраже било шта, воле да их виде. Гоогле+ локално омогућава кориснику да отпреми до десет слика. Имати што више слика постављених на рачун кључно је за привлачење многих купаца. Обавезно узмите стварне фотографије зграде, како унутра тако и ван ње. Да бисте додали фотографије, посетите створени локални листинг и пронађите линк који наводи "додајте фотографије".

6. Оптимизирајте веб локацију

Део локалног претраживања је веб локација и оно што људи говоре о томе. На вебсајту би требали имати неке контакт информације, пожељно телефонски број. Додатна предност је укључивање локалних кључних речи кад год је то могуће, а затим их надоградите стварањем релевантног садржаја циљној публици. Везе које се направе са локалном публиком одређују да ли ће повратити посете.

November 29, 2017
Семалт: 6 локалних тактичких СЕО-ова за мала предузећа
Reply