Back to Question Center
0

Савети из Семалта о томе како да искључите више домена и референтне спамере из статистике Гоогле аналитике

1 answers:

У свету дигиталног маркетинга , интерни саобраћај, малвер и референтни спамери постали су права претња малим организацијама. Маркетери послују на бизнису с једним циљем постизања великог повратка на дужи рок. Међутим, њихови снови су затворени од стране вируса Тројан, малвера и лажног саобраћаја који су спамери довели на своје веб странице - setting up a small office at home. Представљање статистике пуне интерног и лажног саобраћаја може бити таква непријатност.

Ник Цхаиковскии, Семалт Сениор Цустомер Суццесс Манагер, каже да су предложене различите методе и технике како би се продавцима и власницима веб страница помогло да се боре и филтрирају нежељену пошту Гоогле аналитике. Искључивање више домена из ваше статистике и извјештаја постало је један од једноставних задатака који се могу извршити на онлине платформама. Међутим, будност и одговарајућа примена су неопходни да би технике радиле за вашу интернет страницу.

Коришћење прилагођених филтера за искључивање више домена из вашег извештаја

Бројни регуларни изрази подржавају прилагођени филтери. Када се ради о подударању више домена користећи појединачне филтере, најбоља опција је пребацивање вашег начина рада од предефинисаних филтера до прилагођених филтера. Раније су власници веб страница направили примедбе о томе колико је тешко филтрирати више домена које су наставиле да се појављују у вашем извештају сваког минута..

Како филтрирати спамере у статистику Гоогле аналитике?

  • Додајте име филтера и назовите га на начин који вам се свиђа. На пример, "Спам сајтови."
  • Додајте тип филтера. У нашем случају, радите са "прилагођеним" филтером
  • Креирајте дугме "Искључи"
  • Додајте поље филтера. "Реферрал" је најприхватљивији у овом случају
  • Имплементирајте свој шаблон филтера
  • Кликните на дугме "Примени филтер за приказе". Примијените филтер на све податке о веб локацији.

Спамери упућивача упућују на дуплирање броја легитимних посетилаца на вашој веб страници сваки пут када погледате статистику Гоогле аналитике. Сакривање познатих спамера, малвера, тројанског вируса и других претњи у подешавању Гоогле аналитике не помаже толико.

Да бисте избегли да буду жртве спамера упућивача и унутрашњег саобраћаја, инсталирајте ВордПресс на свој рачунар и одржите га ажурираним. У већини случајева, посећивање непознатих локација излаже вас рањивости спамера и малвера, избегавајте посећивање сајтова, осим ако користите текстуалне прегледаче. Друге технике су постављене да блокирају спамере духова од приступа и преузимању контроле на вашој веб локацији. Према експертима, духови спамери или нападачи имају тенденцију да користе лажне имена хостова како би приступили или посетили вашу веб локацију. Стварање валидног филтера имена хостова не блокира само спамере од утицаја на вашу веб локацију, већ и спречава претње и злонамерне програме да утичу на вашу локацију.

Са Гоогле Аналитиц статистикама које немају реферрер спамере и интерни саобраћај подразумева много будности. Не морате наставити додавати бескрајне филтере да бисте блокирали злонамерне хакере и спам спамера. Додавање важећег филтера имена хостова искључује више домена и хакера покушавајући да искористе предности вашег сајбер безбедности. Реферрер спам излази из контроле и троши много времена и новца.

November 28, 2017