Back to Question Center
0

Савети из Семалт о томе како блокирати нежељени промет промета

1 answers:

Експерт Семалт Дигитал Сервицес, Ник Цхаиковскии, преноси кључне информације о томе како се носити са нежељеним рефералним прометом у блиској оци.

Најчешће добијамо велики број е-порука и порука на друштвеним медијима о небитном и нежељеном саобраћају. Допустите ми да вам кажем да ова врста саобраћаја долази од сајтова за нежељене поште и нема никакве везе са аутентичношћу - commercial appraisal companies. Умјесто тога, он ће покварити вашу Гоогле аналитику и може довести Гоогле да онемогући ваш АдСенсе. Због тога се требате отарасити лажног и неограниченог саобраћаја што је раније могуће.

За мала и велика предузећа, СЕО је важан јер њихови вебсајтови не могу добити добре чинове без њега. Овдје сам припремио неколико савјета и корисних информација у вези с тим:

Отклоните све посете од паука и бота

Пре свега треба искључити све посете које долазе од непознатих паука и бота. То се може учинити подешавањем подешавања у админ панелу. Гоогле аналитика нам пружа мноштво објеката и филтера за одабир. Они ће нам дозволити да спречимо долазак бота и паука који су штетни за нашу интернет страницу и његову укупну репутацију.

Разлика између Спам Спам и Гхост Спам

Током овог чланка, ћу пружити нашим читаоцима информације о томе како да разликују спам спам и дух спам..Дозволи ми да вам кажем да спам духа директно погоди вашу Гоогле аналитику. Штетно је за вашу Аналитику, док се упућивање спама јавља када ваша веб локација постане лажни саобраћај, посете, хитове и промоције. Врло је важно да се ове спамминг препоруке зауставе што раније. Неке од сајтова користе филтере да зауставе спам да дођу до њих. Такође можете подесити подешавања и направити низ филтера.

Увек блокирајте сумњиве форуме / веб странице

Веома је важно блокирати сумњиве форуме и све остале спам реферале. За ово требате отићи у одјељак админ и креирати филтере. Блокирајте што више ИП-а како бисте осигурали вашу сигурност на интернету. Док то радите, требало би да будете пажљиви јер је правилно постављање УРЛ-а веома важно. У случају да сте поставили нетачну УРЛ адресу, вероватно ћете изгубити приступ Гоогле аналитици или ћете бити блокирани од њега неколико седмица. Ова метода је корисна само када желите да блокирате нежељене референце у великом броју. То нема никакве везе са духовном спамом и не може с тим радити са било којим трошковима.

Можете такође блокирати више УРЛ-ова са овом техником. Блокирање нежељеног језика у Гоогле аналитици Обавезно је да блокирамо нежељени језик у Гоогле аналитици. За ово треба да се пријавите на свој налог Гоогле аналитике и изаберете опцију прилагођеног филтера. Затим бисте морали да подесите своје поставке језика и кликните на дугме Го да бисте се активирали. Филтери обично трају двадесет и четири сата ради исправно. Можете потврдити што више филтера колико желите када се овај пут прошири. Максимално 255 знакова је дозвољено у шаблону филтера и требало би да се додају да би се избегло нежељено спам у великој мјери. Надам се да сте уживали у читању овог чланка. Помоћу ових савета лако можете да задржите Гоогле Аналитицс у спасилачкој спам-у, погрешном и илегалном саобраћају.

November 28, 2017