Back to Question Center
0

Повећати број следбеника и побољшати ангажман са овим Твиттер саветима из Семалт

1 answers:

Франк Абагнале, Семалт Манагер Суццесс Манагер, наводи главне разлоге величине Твиттера:

  • Ангажовање са другима и обезбеђивање стварне вредности
  • Узимајући приступ који подсећа на оног којег ћете усвојити у стварном животу
  • Без спам
  • Подизање значајних односа

Ове основне идеје су колосално корисне у обезбеђивању Твиттер радова за вас.

1. Следећи други заузврат

Редовно сам усвојио Твиттер савет да појединац треба да прати све који следе за њим - plafoniere da soffitto. Открио сам малу опцију која изгледа за мене одлично: опција наводи да треба следити рачуне који су од интереса.

2. Виталан приступ следи појединаца на Твиттер-у

У случају да треба да промовишете подухват користећи Твиттер, морате имати у виду следеће три ствари да бисте остварили ову идеју: поруку, ангажовање, као и Реацх.

3..Дељење позив-а-акцију

После неког времена, појединац може имати прилику да комуницира са људима и разговара са вашом заједницом о неким великим стварима које се дешавају на вашој веб страници. Не морате бити уплашени са маркетингом.

У случају да нисте инспирисани одређеним садржајем на датом налогу на Твиттеру, немате разлога да пратите. Са шансе да читатељи имају интерес за вашу објаву, они ће наставити да вас прате и ускоро ће се претворити у редовне читаоце.

4. Малопродаја вашег производа и садржаја путем мрежних платформи за умрежавање

Промоција садржаја је директно повезана са понудом нека врста подстицаја за своје присталице и интеракцијом преко одличног садржаја. Ако се објављивање на вашем сајту састоји од јединственог садржаја, немојте оклевати да унесете дугме за позив на акцију.

5. Утицаји

Иако ће већина професионалаца из друштвених мрежа вас упућивати да ступите у контакт са инфлуенцима са циљем да постигнете већи кредибилитет, аи пратећи, у пракси, то је врло сложен задатак! Инфлуенцери су невероватно запослени чешће него не и највероватније одговоре на стотине твеетова дневно.

6. Заборавите своју временску линију

У случају да користите Твиттер као прилагођену онлине платформу, морате осигурати да је ваш временски распоред слободан и чист. Ако желите да набавите огроман број следбеника на Твиттеру, мораћете да започнете пратећи велики број појединаца и ваша временска линија ће знатно порасти.

November 29, 2017