Back to Question Center
0

Питајте Семалт Екперт: Који Бенцхмаркинг Гоогле Аналитицс користи предузећима

1 answers:

Гоогле је један од најпознатијих и најутицајнијих претраживача . Недавно је објавио да ће сви корисници Аналитике моћи да приступе извештајима о бенчмаркингу у индустрији преко њихове контролне табле у наредним месецима. Ови извештаји омогућавају вебмастрима да увид у своје веб странице - the watch store replica. Осим тога, добијају идеју о томе шта се трендује ових дана и како да стекне снажан промет на њиховим сајтовима тако што ће добро обављати Гоогле очи.

Андрев Дихан, менаџер за успех купаца Семалт , погледа овде на неке упечатљиве и практичне савете у том погледу.

Тачно је да извештаји о бенчмаркингу још нису доступни свим власницима веб сајтова. Међутим, ово су добар начин да пружите информације о брзини одскокирања, сесијама и квалитету чланака. Такође можете знати каква је врста прекинутих веза и како их побољшати. Плус, корисници добијају идеју о томе који уређаји њихови посетиоци користе да проверавају своје веб странице. Гоогле је такође показао мапе и топлотне локације кроз извештаје о бенчмаркингу како би својим корисницима пружио много могућности за побољшање.

Важно је омогућити бенчмаркинг јер је то једини начин приступа подацима у одјељку Аудиенце на контролној табли Гоогле аналитике..Скоро сви велики вебмастери користе извештаје о бенчмаркингу, укључујући Твидди, која је путничка компанија. Идентификује могућности за раст у индустрији кроз извештаје о бенчмаркингу. Према тврдњи Твидди ЦЕО Росс Твидди, они добијају резултате са аналитичким и бенцхмаркинг извештајима како би имали идеју о томе шта треба да циљају и колико је људи заинтересованих за своје производе и услуге.

Користите Бенцхмаркинг анализе за ваше пословање

Без обзира да ли водите велики бизнис или малу организацију, морате да користите аналитички бенчмаркинг за своју компанију. Помаже привредницима да се фокусирају на оно што је трендинг, шта може најбоље да им ради, како побољшати своје пословање и добити жељене резултате. Такође обезбеђује да имамо тачне податке. Поред тога, лако можемо анализирати и процијенити стопу одсуства наших страница. До сада, Гоогле аналитика нам је пружила доста увида о томе колико добро наше странице обављају. Међутим, анализа бенцхмаркинг је начин да се утврди како можемо побољшати наше веб странице и како поставити реалне циљеве.

Приоритизирати могућности за побољшање

Како упоређујете вашу локацију са осталима у индустрији? На то морате обратити пажњу. Користећи бенцхмарк извештаје, можете брзо да схватите које врсте напора вашој страници треба за боље исходе. Дакле, уштедели бисте пуно времена и могли бисте се усредсредити на праве ствари. Када имате приступ тим извештајима, можете лако да измерите перформансе ваше локације и да у великој мјери можете дати предност побољшању могућности.

Поставите реалне циљеве

Безбедно је рећи да извештаји о мерењима могу помоћи да поставите реалне циљеве. То вам може пружити информације о томе како се боље упоређивати са својим вршњацима и како их поразити у индустрији. Обавезно је да стопа вашег сајта не прелази педесет процената. Ако се то догоди, онда постоје шансе да ћете изгубити већину посетилаца и ваш ранг у Гоогле-у би могао бити погођен.

November 29, 2017