Back to Question Center
0

Питајте Семалт Екперт: Како блокирати унутрашњи саобраћај помоћу Гоогле менаџера ознака?

1 answers:

Саобраћај у унутрашњости је сумњиво приказан као "ваши представници", "особе које су стварно близу вашег бренда", "ваша рекламна подјела", "ваш веб коректор".

У овом чланку, Мицхаел Бровн, водећи стручњак из Семалт , ће описати двије стратегије које објашњавају ову врсту унутрашње активности користећи (уопштено) Гоогле Таг Манагер.

Постоје две стратегије:

1) Посетите УРЛ.

2) ИП екстракција.

Оба приступа имају своје предности и мане.

Ако је општа популација коју морате укључити у своју унутрашњу активност увек да се крећете, користите асортиман гаџетских уређаја, или је тешко пронаћи само коришћењем границе ИП адресе, требало би да користите примарну стратегију - hosting gratis para asp net.

Вађење ИП-а захтева да имате одређену ИП адресу која је потребна за комад. Ово је најбоља опција за активност која почиње од стационарних тачака, слично канцеларијским структурама или системима.

<имг срц = "хттп: // ранкекпериенце..цом / артицлес / имг / 1416-2.пнг "бордер =" 0 "видтх =" 250пк "стиле =" маргин-топ: 0пк; маргин-боттом: 0пк; "абсмиддле">

Техника 1: Посетите УРЛ

Заиста ми се свиђа ова техника, пошто је то потпуно корисничка страна, не требају никакви прилагођени капацитети или спољашњи позиви програмског интерфејса за повратак ИП адресе. Она даје вашим представницима или клијентима шансу да они желе да се третирају као спољни саобраћај.

Један од параметара који је потребан, без обзира на то, је да унутрашњи промет сигурно користи УРЛ сваки пут када посети вашу веб страницу.

Користите преимену УРЛ адресе (врх)

Са шансе да откријете да је кориштење параметра упит УРЛ-а тормозно, требало би да конфигуришете редистрибуцију на серверу на 301 и користите УРЛ поддомене или суштине да бисте се суочили са преусмеравањем.

Техника 2: ИП екстракција

Истакнути приступ изолацији унутрашњег саобраћаја од спољне активности јесте коришћење ИП-адресе клијента. Најприхваћенија техника је да се користе типичне карактеристике Гоогле аналитике за прелазак кроз било који ИП тезак да су у предефинисаном обиму.

Овај водич је да коментаришете унутрашњи саобраћај, а не да га раздвојите, тако да ћете проверити ИП адресу клијента према унапред одређеном опсегу, а ако постоји сличност, ове податке ћете послати помоћу прилагођене платформе.

Обнови и обради ИП користећи ЈаваСцрипт

У случају да не можете користити скриптовање на серверу или ПХП, можете користити ЈаваСцрипт. Све у свему, не можете, заправо, да решите ИП-адресу купца користећи само ЈаваСцрипт. Морате затражити ИП из вањског извора.

Пошаљите прилагођену димензију са ознаком посете сајта

Штавише, коначно ћемо постићи крајњи циљ ове оптерећене авантуре. То је одлична прилика да прилагодите ознаку посете локацији, са циљем да садржи податке о типу кретања прилагођене перспективе.

November 29, 2017