Back to Question Center
0

Питајте Семалт Екперт: Да ли је вредно Коришћење Гоогле порука за Гоогле Мој бизнис?

1 answers:

Уз Гоогле Ми Бусинесс доступан за мала предузећа, сада можете активно користити локалне СЕО услуге за оптимизацију претраживача .

Мицхаел Бровн, менаџер за успех клијента Семалт , осигурава да апликација омогућава малим и средњим предузећима да креирају бесплатан рачун од којег могу управљати како се њихово пословање појављује на мрежи.

Како функционише Гоогле порука

Објављивање радова на Гоогле Ми Бусинесс-у је прилично једноставно - buy real ids. Када се пријавите на контролну таблу Моје предузеће, идите до поља "Поруке" која би требало да буде на левој страни екрана. Из тог разлога постоји могућност креирања новог поста. Предузећа могу користити постове за:

  • Најава дневних специјалитета или нових промоција
  • Промовишите све нове или предстојеће догађаје
  • Истакните производе који су најпродаванији или нови уноси

Користите Гоогле поруке или не?

Још увек је тешко одредити предност коришћења Гоогле порука, јер је и даље релативно нов. Није могуће израчунати видљивост сајта, а Гоогле није у потпуности тестирао ограничења порука. Ипак, лако је и бесплатно створити пост који показује да има велики потенцијал..

Најбоље добре праксе Гоогле-а

Као и све остало што се тиче Гоогле-а, постоје неке од најбољих пракси које треба пратити приликом креирања и управљања њиховим постовима.

Избегавајте претерану употребу промотивног и продајног језика

Гоогле забрањује употребу гимичног језика као што је онај који нуди попусте као што је "БОГО 50% офф !!!" пошто то третирају као спамне рекламе. Ако алгоритми за претрагу добију такав пост, они га уклањају и кажњавају власника. Треба искористити шансу да продају купцима органске информације које их чине свјесним шта тренутно послује.

Будите описни у сваком посту укључујући што је могуће више информација

Пошто Гоогле обезбеђује неколико празних поља за попуњавање информација, на власника предузећа је да обезбеди да попуњавају што више информација колико могу. Наслови о насловима и добро фокусиране слике требало би да помогну ухватити пажњу корисника и довести их на сајт. Понекад корисници могу пронаћи детаљан садржај о посту прилично корисним. Поред тога, што више информација, веће су шансе да алгоритми пузања ухвате одговарајућу кључну реч.

Право и лично

Поруке преко платформе треба да информишу о временским осетљивим питањима. Када престану да постану релевантни, постоји могућност да их трајно обришете, или их поправите да би служили другој сврси. Добијање лицних порука постиже да постоји одређена жалба локалној циљној публици.

Немојте занемарити локални СЕО план

Рангирање претраживања је непрекидан процес и тако треба радити на одржавању локалних услуга оптимизације претраживача. То значи привлачење више веза, стварање садржаја који су експлицитни локалним потрошачима и прикупљање позитивних критерија.

Нема говора о томе како ће корисници бити мали корисници, али могу помоћи у промоцији догађаја, понуда и вијести за своје брендове.

November 29, 2017