Back to Question Center
0

Основни разлози за уклањање локалног домена из листе реферера & ндасх; Пракса из Семалт

1 answers:

Лиса Митцхелл, Семалт Менаџер Суццесс Манагер, каже када имате веб страницу, ваш тим је обавезан да тестира ово и то. Ако у било ком тренутку неко из вашег тима покреће развојну верзију ваше веб апликације са кодом за праћење Гоогле аналитике, онда ће они морати да ударе у неке досадне ствари.

За почетак, локални хост наставља да се појављује у извештајима реферера. Друго, метрике вашег сајта, као што су стопа отиска, број прегледа страница, стопе конверзије и тако даље. Као што је то случај, ове метрике ће бити искривљене јер, како члан тима врши тест на веб локацији, ствари се мешају. Не бисте то желели, зар не?

team logo maker.цом ').

Имајте на уму да ћете уместо примера.цом користити стварни домен. На срећу или нажалост, мораћете бити умешан у технички жаргон. На пример, можда ћете морати да користите иф-изјаву негде на коду. Иако се споменуло да је тај процес једноставан, он захтева писање новог кода.

Прескочите ЈаваСцрипт у вашем предложак

Ако ваша веб локација користи ПХП језик као случај ВордПресса, можете подесити подножје које случајно укључује и фрагмент Гоогле аналитике. Постоји чак и могућност да ваш сервер дозвољава веб апликацијама да се покрећу у развојном моду или у производњи. Без обзира на случај, никад не можете погрешити.

У покрету

Када сте направили ове промјене, потребно је видети да ли су ефикасни или не. Урадите тест дан или два касније за потврду. Изаберите одговарајући опсег података, који не укључује дане пре промене.

November 28, 2017
Основни разлози за уклањање локалног домена из листе реферера & ндасх; Пракса из Семалт
Reply