Back to Question Center
0

Нема више забринутости. Семалт Екперт упознаје како се борити против бот-а користећи Гоогле аналитику

1 answers:

Јасни извјештаји и подаци пуно приказују када је у питању онлине маркетинг. Добијање података и статистике без икаквог нежељеног саобраћаја, промета саобраћаја и малвера подразумијева вјештине и професионалност кориштене за одржавање веб странице. Током последњих неколико седмица, бизнис и мала предузећа су се суочавали са изазовом искључивања бота саобраћаја и унутрашњег саобраћаја из њихових извештаја.

Срећом, Гоогле Аналитицс је дошао до њиховог спашавања након увођења ефикасних техника филтрирања који користе податке променљивих и корисника како би искључили нежељени саобраћај од познатих бота и паука - rastrear sedex dos correios tracking. Присуство тројанског вируса, малвера и бот скретања саобраћаја доводи крајње податке корисника који су доступни у Гоогле аналитици на веома велики начин.

Менаџер Суццесс Манагер Семалт , Андрев Дихан, овде описује зашто је разликовање стварног саобраћаја од бот и унутрашњег саобраћаја веома важно када је у питању онлине маркетинг.

Утицај бота и паука на вашу статистику

Недавно је Гоогле направио витално ажурирање за Гоогле аналитику. Ажурирање олакшава продавцима да искључе пајке и боте из ваших извештаја и статистике. Доступност унутрашњег и бота саобраћаја негативно утиче на ваше податке присутне у веб паукама и претраживачима.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> Гоогле ради на филтрирању датотека регистратора малвера, тројанског вируса, познатих бота и паука. Нажалост, други облици саобраћаја који генеришу злонамерни опортунисти могу утицати на вашу веб локацију. и пауци представљају више од трећине интернетског саобраћаја. Пре искључивања саобраћаја са ваше странице, размислите о провјери имена хоста саобраћаја како бисте избјегли искључивање правог промета.

Узимање ИАБ-а на боте и пауке

Интерактивна рекламна биро, међународна корпорација која омогућава маркетиншку индустрију да успева у индустрији, такође заговара потребу за блокирањем бота и паука од стварног саобраћаја. Биро се састоји од "Међународног спидерса и бота листа", списка која истиче све облике и врсте бота и паука који утичу на прави промет у маркетиншкој индустрији. Да би ваш списак био ефикасан, морате га ажурирати месечно

Годишње, продавци и власници онлине пословања плаћају просечну накнаду од 7.000 долара. Накнада варира у зависности од тога да ли је клијент претплаћен на чланство у ИАБ-у. Након што се претплатите на ИАБ, Гоогле аналитика почиње филтрирање ваших извештаја и података тако што ће направити свеобухватна упоређивања познатих бота и паука и хитова вашег сајта. Пре увођења ове акције од стране Гоогле-а, фирми и организација врши ручно филтрирање, овде неки од познатих бота и паука успијевају да приступе вашим подацима и извештајима.

Да бисте искључили познате боте и пауке из вашег саобраћаја, отворите своје "Поставке приказа извештаја" и омогућите покретање алата. Листајте приказане опције до доње странице и омогућите филтрирање ботова. У зависности од домена вашег веб сајта, ваши саобраћајни бројеви почињу да падају на стварнији број. Чак и ако се број може састојати од лажног саобраћаја, као што је унутрашњи саобраћај, познати боји и пауци ће бити искључени из ваше статистике. Успех вашег пословања на мрежи одређен је напорима који су посвећени остварењу ваших циљева. Претплатите се на чланство у ИАБ-у и искључите познате пауке и ботове који утичу на ваш извештај.

November 28, 2017