Back to Question Center
0

Најбољи Твиттер савети из Семалт Дигитал услуга

1 answers:

Твиттер је једна од најбољих и најчешће популарних друштвених медија. То је једноставан начин да бисте добили више присталица, више кликова и дионица на мрежи. Дељењем садржаја на Твиттер-у, можете бити сигурни да ћете добити пуно видљивости, на основу броја ваших следбеника. Твиттер представља мноштво маркетиншких могућности и пружа различите шансе за дистрибуцију садржаја, ангажовање људи на мрежи и промоцију вашег бренда. Овде, Артем Абгариан, Сениор Семалт Сениор Цустомер Суццесс Манагер, расправљао је о неким од најбољих начина да добијете више вриједности својих твитова и друштвених медија.

Често постављајте своје твеетове

Морате обратити пажњу на распоређивање ваших постова и твеетова везаних за слике у оптималном времену - que es ser revendedor de hosting. Једна од главних грешака које смо направили је да не дијелимо постове и не одржавамо ажурирање нашег Твитер налога. Важно је дијелити ствари и ангажовати ствари три до четири пута дневно, тако да се све више људи привлачи за ваше твитове. На тај начин ћете гарантовати да повећате број ваших следбеника на Твиттеру и да можете боље ширити своју ријеч. Препоручује се да сте обављали распоред сваког сата како би ваши следбеници остали ангажовани.

Креирајте нову почетну страницу са потпуно новим листама

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> Још једна ствар коју можете да урадите је да креирате један или два наслова са потпуно новим листама и ангажујете садржај. Искористите огласе Твиттера и пазите на поље за коментаре како бисте одговорили на све упите. на крају ће вам дати много следбеника на Твиттеру, чиме ћете повећати видљивост и веродостојност вашег сајта на интернету. Ваша Твиттер страница може бити од било које нише или теме, засноване на вашем интересу и захтјевима ваше публике.

Отпремање садржаја на Твиттер

Ако верујете да је доста садржаја на Твиттеру довољно, дозволите ми да вам кажем да сте направили страшну грешку. Различити технички стручњаци и дигитални маркетиншери тврде да је поновно усмјеравање садржаја на Твиттер и Фацебоок од суштинског значаја за преживљавање бренда на интернету. Према томе, не би требало да престанете да делите садржај када је подељен. Уместо тога, требало би да делите пријатне ствари сада и онда како бисте били сигурни да се ниво ангажовања корисника одржава у целој

Игнориши следећи однос следбеника

Нема потребе да бринете о односу вашег следећег следбеника. Уместо тога, наставите да радите напорно и да делите нове ствари на Твиттер-у, без обзира на то колико имате следбеника на мрежи. Обратите више пажње на ангажман ваших корисника него проверити однос следећег следбеника једном или два пута дневно. Дозволите ми да вам кажем да би то сигурно повећало присуство друштвених медија и могло би да одржи вашу жену у очима ваших следбеника Твиттера током целог живота.

Закључак

На крају, желели бисмо да кажемо да постоје тоне Твиттер програма и алата који могу управљати квалитетом ваших следбеника. Можете користити ове алатке за откривање и блокирати лажне рачуне. Будите сигурни да присталице које добијате су аутентичне и легитимне тако да се квалитет вашег веб сајта, као и присуство ваших друштвених медија одржава до краја.

November 29, 2017