Back to Question Center
0

Како пратити стварне кориснике који посећују вашу веб локацију & ндасх; Семалт Екперт

1 answers:

Блиско праћење саобраћаја на интернету је значајан ангажман који обезбеђује сигурност рачунарског система и пружање стварне статистике. Посетиоци Веб апликације могу се успорити на сумњиве висине и падове који нису предвидљиви. Ово се може догодити због спамова и гхост реферрала на вебсајту који се односи на инфицирање рачунарског система са малвером, вирусима и тројанским вирусом.

Део малвера и вируса, спам саобраћаја на веб локацији региструје лажне статистичке податке о Гоогле аналитици, дајући непоштене наде власнику сајта. У покушају да се успостављају тачне информације о Гоогле аналитици, постоји могућност да се изузме саобраћај из Веб мониторинг сервиса - Сите24к7

У овом чланку, Ник Цхаиковскии, Семалт Сениор менаџер за успех клијента, пружа једноставне начине за корак по корак филтрира сумњиви саобраћај:

Прије свега, изузмите саобраћај користећи јединствену верзију сајта Сите24к7 креирану у Гоогле аналитици - free appraisal service information. Овај метод се користи за филтрирање саобраћаја са Веб24к7 веб апликације (Реал Бровсер) тако што конфигурише конзолу филтера у Гоогле аналитици. Филтер је скривен да се приказује у приказу Гоогле аналитике и стога пружа одличан начин искључивања промета од услуга праћења веб страница које могу инфицирати малвер, вирусе и лажне статистике саобраћаја у систем..

За разлику од других веб прегледача, Фирефок има јединствену верзију Веб Апплицатион монитора (Реал Бровсер) са јединственом мању верзију, (дот) 247, која има могућност репродукције снимљених трансакција. Приликом праћења посета вебсајту користећи Гоогле аналитику, конзола се може прилагодити тако да искључује активности мале верзије 247 како би се осигурало да само тачни подаци одражавају на Гоогле аналитици док блокирају тројанац и малвер.

Кораци до конфигурације конзоле Гоогле Аналитицс да бисте искључили Сите24к7

  • Пријавите се на налог Гоогле аналитике и идите до опције Админ. У одељку Админ, изаберите Филтри, а затим додајте Филтри.
  • У менију изаберите Робот Траффиц Сите24к7 као Назив филма.
  • Изаберите изузимање на Цустом Филтеру под типом филтера.
  • На пољу Филтер, изаберите верзију прегледача.
  • Коначно, изаберите 24к7 као Филтер Паттерн.

После пружања потребних детаља, кликните на Аппли то Алл Виевс да бисте сачували промене које елиминишу нежељене активности које чине малвер, вирусе и злонамерни регистровани саобраћај на Гоогле-у. Искључивање Сите24к7 блокирањем Домаин Домаин-а је опција која конфигурише више имена домена да игнорише или дозволи извршење Сите24к7. Блок домен осигурава да способност Сите24к7 да тражи праћење веб страница није успјешна.

Кораци за активирање блок домена

  • Приступите опцији Веб апликације под Веб-ом у Реал Бровсеру.
  • Одаберите конфигурацију Веб Апплицатион Монитор и изабрали Едит из Ацтион Ацтион Мену.
  • Пређите на мени Уређивање и изаберите Блокирај домене и увезите у Гоогле аналитици као име домена.
  • Поднесите да бисте сачували промене. Пратите расправе на форумима или консултујте се за било какве упите о блокирању саобраћаја са Веб24к7 Веб апликација како бисте били сигурни од малвера, вируса, тројанског и спам промета.
November 28, 2017