Back to Question Center
0

Како добити бољи промет користећи седам Твиттер савета за СЕО из Семалт

1 answers:

Твиттер је постигао договор са Гоогле-ом који је омогућио да се твеетови са 140 карактера више претражују на мрежи. Касније, Твиттер је Гоогле-у дао пун приступ свим твеетовима, познатији под именом "Фирехосе". Гоогле углавном ставља вредност на друштвену ауторитет и број следбеника као главни приоритет и бира шта треба да индексира. Као резултат, значајно присуство на Твиттер-у је важно и оптимизирање је неопходно. У том смислу, Јацк Миллер, виши менаџер за успех клијената Семалт , представља следеће савете за твиттер који се односе на маркетинг:

Уметност кључних речи

Увек одржавајте конзистентност коришћењем сличних кључних речи које би се појавиле на веб локацији. Хасхтагс побољшавају претрагу и помажу људе на садржај - wi fi антенны 20 dbi. Претварање кључних речи у неке од хасхтагс би, стога, било корисно када би људи тражили одређене теме. Немојте превише користити хасхтагс на једној твеет-у, јер може изгледати необично и окренути потенцијалним следбеницима. Обавезно анализирајте хасхтагс који имају највише ангажмана, волите или ретвеетове и користите их да бисте оптимизовали свој профил. Твиттер аналитика би требало да помогне да се утврди шта је најбоље за посао. Уверите се да твеет има много детаљне информације у њему и неколико врста медија који могу укључити 140 карактера.

Оптимизирајте профил за СЕО

Побрините се да оптимизација вашег профила осигурава његову могућност претраживања. Када корисници користе бројеве у корисничким именима или ручкама, могу негативно утицати на два елемента профила предузећа, пошто ће их Гоогле третирати као нежељену пошту .

Промена ручица или корисничких имена је релативно једноставна..Међутим, стручњаци то не саветују јер збуњују кориснике пошто се сигурносна ознака нестаје заједно са именом. Ознаке за верификацију су корисници на које се ослањају да ли ће профил обухватити тачне и оверене информације о пословним субјектима или јавним личностима.

направите увод

Гоогле такође прави тачку да индексира биографију на Твиттер профилу. Био обавештава људе о томе шта очекивати од твеетова који долазе из тог профила. У 160 знакова, једноставност и прецизност су ваши најбољи савезници. Представите најважније аспекте на привлачан начин и запамтите да укључите ниво стручности. Ако постоје други рачуни у твиттеру, укључите их на све оне како бисте осигурали несметан прелазак на кориснике.

Подесите фотографију профила

Пре него што направите отпремање фотографија, обавезно прилагодите име датотеке. Неколико савјета у вези са овим је да се осигура да садржи одговарајуће кључне речи или да одвојите кључне ријечи помоћу цртица које олакшавају индексирање помоћу претраживача .

Линк на сајт

Као и било која СЕО кампања , мора постојати позив за акцију за посјетитеља, што је оно што би укључена повезана страница на Твиттеру. Одредите која страница страница је најрелевантнија за информације дате на профилу и где би неко желео да пошаље своје присталице. Међусобно повезивање ствара већи промет и повећава кредибилитет.

Ретвеет

Ретветови помажу у повећању саобраћаја, тако да можете бити слободни када тражите да делите. Да бисте направили простор за ретвеетове, напишите краћа ажурирања јер омогућавају људима да укључе коментаре или помене друге људе приликом ретвеетовања.

Укључи социјалне профиле у резултате претраге

Обавезно наведите који је међу друштвеним профилима који су у власништву најпожељнији и укључују шифру за означавање веб странице.

November 29, 2017