Back to Question Center
0

Изградња снажнијег знања о робној марки коришћењем пет стратегија СЕМ из Семалт

1 answers:

Власници бизниса треба да разумеју да СЕМ или СЕО стратегије нису флексибилни и да неће повећати свест о бранду. Разлог је у томе што алгоритми за претрагу увек мењају. Пошто се ове промене одвијају, предузеће треба користити сваку прилику - mashing grain temp cables. То је једини начин на који ће РОИ компаније пасти. Следи процес у пет корака који је описао Игор Гаманенко, Семалт Менаџер Суццесс Манагер, помоћу кога може побољшати локалне услуге СЕО .

1. 54% Американаца шопинга је прешло из употребе телефонских бројева за преглед интернета и обављање локалног претраживања роба или услуга. Стога, то значи да локални клијенти представљају кичму бизниса и власници треба да настојају да задовоље своје интересе уколико преживе индустрију. Примјер таквог су адвокатске фирме Парсонс Бехле и Латимер из Јужне Америке, која ажурира своје клијенте о најновијим вијестима или локалним законодавствима која би могла утјецати на њих путем њихове интернет странице. Они зависе од СЕМ-а да дају саобраћај на своје сајтове, и последичне профите на њихову локацију.

2. Линкови и цитати из локализованих сајтова дају драгоцене ресурсе кампањама за подизање свести о бизнису. Они побољшавају органско присуство, као и реферални промет са локалног СЕО-а. Важно је напоменути да су везе и цитате међу врхунским сигналима за Гооглеов алгоритам за претрагу. Реферали делују као гласови повјерења који дају компанији повећање СЕО-а који произилази из кредибилитета који добија..

3. Останите на врху својих ППЦ напора. Често је уобичајено пронаћи власнике предузећа који мисле да могу самозадовољно креирати ППЦ кампању и одмах очекивати резултате. Гоогле АдВордс је највеће локално тржиште огласа, а за оне који виде било коју РОИ, они морају бити стручњаци у овој области. Покретање акције за плаћање по клику захтијева искуство и разумијевање ако се очекује да ће се њихов бранд правилно приказати. Чини се да ин-хоусе маркетинг може помоћи у уштеди новца, али власници бизниса морају ангажовати професионалца како би их урадили за ППЦ јер је то најбоља опција на дуги рок.

4. Слике су добре, али покретне слике су још боље. Лако је препознати бренд користећи препоруке од људи који су раније радили са компанијом, или инфографике које приказују оно што се компанија залаже. Међутим, видео записи имају тенденцију да то постигну ефикасније. Чак и тако, морамо запамтити да у видеозапис укључите крему за одјећу, савјете за рецепт, бесплатан финансијски савјет или предлог за куповину попуста на сајту. У супротном, видео неће учинити толико утицаја као што се очекивало. Гоогле је много уложио на ИоуТубе канал и то се дешава тако да је то прилично популарно место за компаније које желе да преузму значајан део локалног претраживача.

5. Тржиште миленијумима. Тренутно, процјењује се да је 86 милиона Милленниалс-а, што значи да је то профитабилна ниша. Ако бренд не дође до њих путем својих омиљених мобилних апликација, онда постоји велика шанса да не дође до групе. До 2018. локално циљане мобилне огласе заузимају више од половине укупне потрошње на огласе.

Најбоља стратегија је да се ослањате на локалне услуге СЕО , а пет корака поменутих у овом посту ће помоћи да то постигнете и побољшате РОИ пословања.

November 29, 2017