Back to Question Center
0

Изградња присутности са Твиттером Семалт

1 answers:

Желите ли да изградите присуство на друштвеним медијима посебно Твиттер? Снажна фондација сигурно ће потрајати пуно времена и напора, али Твиттер је изванредна и невероватна платформа за то. Можете да успоставите свој бренд или повећате свој број гледања тако што ћете на Твиттер-у добити све више веза и следбеника. У овој поруци Артем Абгариан, виши менаџер успеха за купце Семалт , ће вам рећи како започети са Твиттер маркетингом.

Цели ваш профил

Прва ствар коју треба да урадите је да довршите свој Твиттер профил - kangertech protank 2 coil 1.5ohm. Дозволите ми да вам кажем да је ово први корак у стварању бренда и да свијет упозна са присуством на мрежи и друштвеним медијима. Увек имајте на уму да Твиттер омогућава својим корисницима да садрже везе са својим профилима, тако да је ово златна прилика да додате вашу веб страницу везу или аффилиате програмске везе на вашем профилу како би вам људи могли боље препознати. Плус, требало би да додате професионалну слику на свој профил тако да корисници могу добити идеју о томе ко сте.

Повежите се са људима у вашој ниши

Када завршите свој профил, следећи корак је повезивање са људима у вашој индустрији или нишу. Да бисте пронашли ко је повезан са вашом индустријом или пољу, требало би да проверите анализу Твиттера и кликните на дугме Следбеници да погледате листу тих особа. Плус, можете ручно тражити људе у резултатима претраге Твиттера и провјерити њихове профиле прије него што се повежете са њима..Једноставан начин да се повежете са инфлуенцима је то што их свакодневно означава у својим твеетовима. Требало би да поставите нека питања и потрудите се да привучете све више и више људи како би они дошли и одговорили на ваша питања.

Одредите најбоље време за Твеет

На основу нише и локација ваших следбеника, можете одредити најбоље време за твеетове. Покушајте да користите неколико Твиттер алата да бисте то учинили. На пример, Твиттерспхере је добар алат који обећава да ће вам пружити потребне информације о томе када су ваши сљедбеници онлине и који је најбољи тренутак за твеетове.

Подели драгоцјени садржај

Твиттер нам пружа мноштво опција и идеја о дијељењу садржаја. Можете добити бенефите од њих да бисте повећали број приказа. Веома је важно дијелити драгоцени садржај и омогућити својим следбеницима неко вријеме да читају и шире свој садржај. Комуницирајте с њима једном у дан и одговорите на њихова питања, на основу садржаја који сте поделили на Твиттер-у.

Учествујте у Твиттер Цхатсу

Твиттер цхат је опција да комуницира са другима и организује своје ствари. Требали бисте добити од тога и повећати број присталица. ТвеетРепортс је одлична и бесплатна опција за ћетање путем Твиттера која вам помаже да учествујете у друштвеним медијима. Можете проширити или смањити листу само да бисте комуницирали са својим следбеницима и покушали да их направите својим навијачима.

Имајући у виду горе наведене ствари, можете добити пуно присталица Твиттера и могу у великој мјери повећати свјесност вашег бренда.

November 29, 2017