Back to Question Center
0

Ханди Типс из Семалт-а о томе како генерирати филтер приказа

1 answers:

Постизање тачног, чистог и ефикасног извјештаја у кампањи Оптимизација претраживача показује пуно о вашим пословним идејама и извршавању задатака. Током протеклих неколико мјесеци интерни саобраћај који су генерисали лажни реферрер, малвер и службено особље утицали су на презентацију извештаја и податке Гоогле аналитике многих компанија. Према речима Семалт стручњака, Иван Коновалов, интерни саобраћај негативно утиче на веб локације и онлине послове са мало промета у односу на велике локације.

Искључивање интерног саобраћаја са ваше веб локације је исто толико важно као и провера сигурности ваше веб странице. Ако не искључите интерни саобраћај генерисан вашим посјетама и кликом вашег запосленог на вашој веб локацији, може вам се извући из посла - scivoli gonfiabili per bambini. Недавно, извештаји објављени од стране СЕО професионалаца показали су да унутрашњи саобраћај снижава стопу одбијања локација. Последња ствар која вам се може догодити када рафинишете своју кампању постиже ниске стопе одбитка јер вам кључни режим претворбе није релевантан у Гоогле ранг-алгоритму.

Доношење одлука на основу података састављеног од интерног саобраћаја доводи до неуспјеха пословања. Ваши клијенти и посетиоци боље сарађују са вашом вебсајном у односу на вас и ваше запослене..Неке методе и алати су постављени како би се изузели познати боји, лажни сајтови, непожељни спам и унутрашњи саобраћај од збацивања са вашим подацима Гоогле аналитике. Ево демонстрације која ће вам помоћи да креирате и додате филтер за приказ како бисте искључили нежељени саобраћај из своје статистике.

Како направити филтер за приказ

  • Започните свој процес пријављивањем у Гоогле аналитику. Кликните на икону 'Додај филтер' да бисте генерисали нови филтер.
  • Попуните 'Искључи унутрашњи саобраћај' као ново име филтера и користите унапред дефинисану поставку.
  • Генеришите своју ИП адресу користећи командну линију рачунара и копирајте адресу.
  • Изаберите враћање у своју Гоогле аналитику и налепите раније копирану ИП адресу у приложене кутије.
  • Кликните на икону 'Сачувај' да бисте сачували свој сегмент и искључили интерни саобраћај који се генерише са ваше ИП адресе.

Савети о томе како тестирати филтер за приказ

Отворите Гоогле аналитику и кликните на икону "нови извештај" на врху ваше странице. Проверите лево бочну страницу ваше странице и кликните преглед. Отворите нову картицу, идите на почетну страницу вашег сајта. Оставите страницу поново отворену провјеру на картицу ГА поново.

Да бисте проверили да ли филтер вашег приказа ради исправно, ваша посета сесији контакта не би требало да се појави на вашој почетној страници када извршите филтер.

Гоогле је ажурирао нове функције и алате како би помогао онлајн компанијама да ударе у циљ, без сусрета са ниским стопама одбитка и нападима малвера. Инсталирајте Гоогле аналитику и ажурирајте пре искључивања бота, спамера упозорења, малвера и интерног саобраћаја који утичу на ваше пословне извештаје. Спровођење промјена у вашој стратегији је исто толико важно као и осигурање ажурирања вашег претраживача како би се избјегло продирање вируса и злонамерних претњи на вашој веб локацији. Стварање валидних имена хостова такође помаже у искључивању домена и сајтова са референтним спамом и духовним саобраћајем.

November 28, 2017