Back to Question Center
0

Семалт о најбољим праксама у СЕО анцхор тексту

1 answers:

Сидро текст је популарна компонента офф-странице СЕО. Она се односи на скривене хипервезе и повратне везе које се јављају у реченици или фрази веб садржаја. Обично води до другог онлајн извора када корисник кликне на њега. Друга имена која се користе за сидро текст укључују наслов везе или ознаку везе. Хипервезица је веза која је јасно видљива јер су речи обично плаве боје и подвучене.

Хиперповезане речи су такође погодно и прецизно постављене као кључне речи које најбоље сумирају и описују информације на рефералној линији - casino las vegas usa online. Њихова главна улога је повезивање и повезивање на онлине изворе информација са додатним информацијама везаним за главну тему првобитног чланка. Због тога је сигурно закључити да текстови сидра помажу у додавању додатних информација релевантних за тему дискусије.

Претраживачи су програмирани да покрећу сидрени текст како би одредили релевантност било којег веб блога или чланка приликом прилагођавања веб рангирања. То значи да су информације у бацклинк текућем тексту релевантне и корисне за информације у главном чланку. СЕО стручњаци цене цјеновно повећану употребу анцхор текста у одређивању релевантности резултата чланка или блога..Андрев Дихан, Семалт Менаџер успеха купаца, каже да постоји неколико врста сидро текста и креатори веб садржаја морају их добро упознати.

  • Зеро / Генериц Анцхор Тект - Ово су фразе које нису нужно повезане са везом. То су насумичне речи и требало би да изазову одређене акције од стране корисника да би добили више информација без додавања никакве СЕО вредности за садржај. Ово су речи попут, прочитајте ово, прочитајте више овде, кликните овде.
  • Текст сидра са тачним подударањем - Овде текст сидра преузима облик тачних кључних речи на којима је циљана страница садржаја. СЕО стручњаци знају своју вриједност у појачавању СЕО локализацијског фактора. Тачан текст сродног текста постао је најкоришћенији тип наљепнице за повезивање како би се стекао СЕО ранг. Ипак, он мора бити користан да би се избегло спамовање и мора се такође подударати са вашим кључним ријечима високе фреквенције како би се одржао природни ток корисника.
  • УРЛ - Такође познат као гола УРЛ адреса, недостаје анкериран текст, а на његовом месту је укључена само реферална веза. Нажалост, такве везе могу додати мало СЕО вриједности на вашу веб страницу па је потребно претворити их у друге врсте наслова веза.
  • Синкрони текст - Сидро овде је бренд и примарна кључна реч.
  • Хибрид Анцхор Тект - Овај тип комбинује вриједност СЕО кључних и брендираних кључних ријечи.
  • Текст сродне сродне утакмице - То подразумева коришћење кључних речи са одређених страница или фраза дугих верзија истих кључних речи.

Најбоље праксе треба поштовати приликом додавања сидреног текста. Нека се појављује природно и користи различите врсте сидро текста у свом чланку о блогу. Спамовање и коришћење иррелевантних сидра дефинитивно ће слати вашу веб страницу у проблеме са претраживачима.

November 29, 2017