Back to Question Center
0

Семалт: Инстант Фацебоок плугин

1 answers:

Џек Милер, виши менаџер успеха за купце Семалт , наводи да није погрешно рећи да су тренутни чланци отворени за све издаваче и блогере, без обзира на то где живе. Фацебоок константно тражи начине да вебмастери олакшају писање и дијељење својих чланака на друштвеним медијима, тако да је компанија партнера са Аутоматтиц-ом, која је матична компанија ВордПресса и ВИП-а за изградњу бесплатних додатака за тренутне чланке. Сви ови додаци поједностављују поступак писања и објављивања чланака у ВордПрессу. Инстант чланци могу помоћи у остваривању овог задатка на бољи начин. Отворени изворни ВордПресс алати за објављивање омогућили су преко двадесет посто сајтова на свијету, тако да је Фацебоок сретан да помогне милионима милијардама издавалаца широм свијета да доводе саобраћај на своје веб странице кроз свој инстант чланци. Компанија је сарађивала са малим и великим групама објављивача ВордПресса у протеклих неколико месеци да бета тестира своје додатке како би задовољила стандарде друштвених медија. Њен најновији плугин има интерактивне опције и функције које можете изабрати и донијети приче на мобилним уређајима, тако да се све више и више читалаца привлачи - logiciel de gestion entreprise.

На пример, овај плугин препознаје најприкладније слике које се налазе у одјељку чланци Спољне библиотеке и одређује исправне слике према наслову наслова и његовом садржају..Фотографије се правилно имплементирају у тренутним чланцима, ширите се да бисте попунили екран ваших друштвених медија тако да можете привући велики број читалаца.

Неколико примера је довољно да би се показало да видео снимци и играчи трећих страна који су уграђени у тренутне чланке могу створити одлично корисничко искуство и могу повећати број органских приказа на вашим веб страницама. Могуће је да активирате додатке користећи ВордПресс шаблоне. Користећи их, одмах можете креирати и објавити своје чланке и можете проширити плугин за подршку свих врста елемената. Сви заинтересовани и потенцијални издавачи могу прегледати документе и дио најчешће постављених питања као и ВордПресс.

Плугин је отворени извор, а уредници и чланови заједнице се подстичу да учествују у развојним пројектима како би једни другима помогли да искористе све његове карактеристике и спецификације. Ако имате било какву забуну или сугестију, од вас се тражи да поднесете свој захтев или отворите карту на службеној веб страници. Ако пишете квалитетне чланке, онда је овај плугин одличан за објављивање на мрежи. Оригинални Фацебоок формат састоји се од уграђених одела, интерактивних алата и других опција које помажу вашим причама да буду вирусне, без обзира да ли корисник чита ваше чланке на мобилном уређају или лаптопу или личном рачуналу. Морате уметнути релевантне видео записе и пуно слика да бисте ангажирали велики број људи.

Крајњи циљ социјалних медија је у великој мјери ријешити ваша питања и проблеме. Инстант чланак је доступан свим блогерима, а партнерство компаније Фацебоок и Аутоматтиц је корак ка схватању да је вријеме да промијенимо начин на који користимо друштвене медије. У наредним недељама, ова два предузећа планирају да покрену доста нових плугина, па би требало да будете спремни да знате више о њима.

November 29, 2017
Семалт: Инстант Фацебоок плугин
Reply