Back to Question Center
0

СЕО пракса из Семалт

1 answers:

2004. године једна је успела да стигне до првих страница Гоогле СЕРП користећи неке тактике као што су ажурирања алгоритма (нпр., Панда и Пигеон). Међутим, тренутно кориштење ове тактике може учинити да се страница потпуно заборави. Да бисте остали на страници Гоогле резултата претраге, можда ћете морати да имате помоћ професионалца или ако је ваша страница већ кажњена, постоје ствари које можете учинити како бисте исправили проблем. Слиједе савјети Ивана Коновалова, Менаџера Суццесс Манагер Семалт Дигитал Сервицес, који ће вам помоћи да дођете до највиших Гоогле позиција.

Кориснички садржај - create infographic free.

Главни циљ Гоогле-а је приказивање садржаја који су релевантни и корисни за кориснике. У зависности од пословног сектора који радите, можда ће бити потребно тједно ажурирање странице. Ако се не ажурира, онда би то било застарјело корисницима. Стога, оно што СЕО треба да уради је да настави са ажурирањем сајта како би то могло бити релевантно за кориснике у дужем временском периоду..

Предење и дуплирани садржај чланка.

Чланак који се врти значи да је написан чланак који има исте идеје као и други чланак. Дупликат садржаја значи да се преписује или копира исте ствари на различите чланке и то се лако може открити. Међутим, истовремено, ова особа није значила да ће узроковати било какву штету. У случају да се ово деси, уместо тога, може се запослити професионални цопивритер за писање квалитетног, јединственог садржаја.

Аффилиате тржиште.

Ако неко води пословање, важно је да не направите везе или не дају вам производе у замену за позитиван преглед. Осим тога, не заборавите тражити од блогера да укључе атрибут "нофоллов". Такође, ако је неко онлине продавац, добро је не додати атрибут "дофоллов". Али у случају да се то догоди, оно што може учинити умјесто тога јесте да охрабри рецензенте да буду искрени или да се осигурају да производи који продајете су високог квалитета.

Пре него што поставите везе на вашој веб локацији, морате да направите што више побољшање СЕО с што је могуће. Најбоља опција је запошљавање професионалног СЕО специјалисте који је у могућности анализирати веб страницу за побољшања и учинити га високо рангираним на СЕРП-у. Дакле, не само да ћете побољшати и убрзати вашу веб локацију, већ ће и ваш посао бити успјешан.

November 29, 2017
СЕО пракса из Семалт
Reply