Back to Question Center
0

Семалт: Интеграција Гоогле аналитике и циљне странице

1 answers:

Сваки интернет продавац мора да зна све предности интегрирања Гоогле аналитике на веб локацију. Програм омогућава праћење различитих аспеката перформанси веб сајта. Један од ових аспеката је перформансе одредишне странице. Ландинг странице су неопходне у маркетингу. Они праве први утисак и утичу на многе друге факторе успеха на мрежи, укључујући присуство друштвених медија и стопе конверзије. Због тога је праћење и мерење перформанси одредишних страница веома важно приликом доношења одлука о побољшању пословног повраћаја инвестиције - advanced acidophilus plus 120.

Интеграција Гоогле аналитике даје вам потпуну слику клијента. Омогућава вам да пратите сваку друштвену интеракцију, анализирате саобраћај посетилаца и пратите излазне везе. Такође вам пружа корисне увиде за претварање ових метрика у стварне резултате за побољшање пословања.

Стручњак Артем Абгариан Семалт каже да се две методе могу користити за интеграцију одредишних страница са Гоогле Аналитицс. Један од метода користи Сцрипт Манагер, а други укључује ручно додавање домена циљне странице на Гоогле аналитику.

Интеграција Користећи Сцрипт Манагер

Први корак ове процедуре подразумева добијање ИД-а за праћење веб-сајта. Након пријаве за ГА, кориснику се даје скрипта са јединственим кодом за праћење. Корисник би требао интегрирати тај код на своју веб локацију. Код је поново потребан када се промени тема сајта или корисник жели да додати Аналитику на део веб сајта.

<имг срц = "хттп://ранкекпериенце.цом/артицлес/имг/1432-2..јпг "бордер =" 0 "видтх =" 400пк "стиле =" маргин-топ: 0пк; маргин-боттом: 0пк; флоат: ригхт; маргин-лефт: 40пк; "алигн =" абсмиддле ">

Да бисте пронашли ИД свог ИД-а и фрагмент који садржи шифру, пријавите се на ГА налог и кликните на Админ. У колони АЦЦОУНТ изаберите рачун. Слично томе, идите на ПРОПЕРТИ налог и изаберите својство. У оквиру својства изаберите Информације о праћењу и тачку за праћење. Видјет ћете ИД вашег сајта за праћење, као и број својства на врху странице и фрагмент кода за праћење, приказан је под праћењем Веб локације.

Затим идите на Сеттингс и кликните на Сцрипт Манагер> Додај свој први скрипт> Гоогле аналитика. Унесите ИД праћења који сте добили у првом кораку и кликните на "Додај податке о скрипти." Отвориће се два поља за текст: један показује "Детаљи о скрипти", а други показује "Употреба скрипте". У пољу "Коришћење скрипте" кликните на поддомене за које желите да применитеscript за праћење Гоогле-а. На крају, са Гоогле аналитиком интегришете и објавите скрипту и изабрану поддомену заједно са својим страницама.

Ручно додавање одредишних страница

Такође можете извршити ручну интеграцију са ГА. Након што сте се пријавили на свој ГА рачун као Админ и изабрали Рачун и својство са којим радите, кликните Инфо за праћење и копирајте шифру за праћење веб локације. Залепите овај код у библиотеку ЈаваСцрипта на одредишној страници. У случају да је у употреби Диалог за конфигурацију образаца, укуцајте код у свој конфигурациони дијалог. "Хеад" би требало изабрати за пласман у оба случаја. На крају, сачувајте и објавите страницу.

Одмах након процеса интеграције, извештаји у реалном времену ће приказивати активне посетиоце на интегрисаним страницама. Подаци о пуним посетићима ће бити видљиви у другим извештајима после око 24 часа

Без обзира на врсту веб странице коју поседујете, увек је корисно знати како људи посјећују страницу и шта тачно траже. Уз интеграцију Гоогле аналитике, прикупљање ових информација је једноставно. Савети наведени горе ће учинити процес још бржим, тако да можете почети да користите сваку метрику за више пословног успеха.

November 29, 2017