Back to Question Center
0

Да ли је разумно купити повратне линкове на почетку странице?

1 answers:

Овај чланак ће вас учинити да надмашите начин на који обављате своју почетну страницу СЕО. Једна од најчешћих проблема са којима се СЕО стручњаци суочавају у процесу оптимизације веб извора је то што људи желе да рангирају за све своје главне појмове за претрагу на својој почетној страници. Људи троше своје време, новац и напоре да зарађују повратне линкове на почетку и направе их циљаним.

Међутим, у стварности мапа мапе за почетне странице изгледа другачије, као што можете замислити јер има врло мало сидро текстова који имају било какву референцу на појам за претрагу. Не можете добити кључне ријечи богатих сидра, тако да можете рангирати за вашу претрагу. Хајде да размотримо како функционише у стварности.

buy homepage backlinks

Гоогле цени високо ауторитативне домене

Ако имате питање зашто Гоогле даје више повјерења и вриједности високо ауторитативним доменима, одговор на ово питање једноставно. Велики и дуго постојани домени који су популарни међу корисницима добијају повратне линкове на своје странице природно. Корисници, као и друге веб странице, повезују на омиљене брендове по својој вољи на сасвим органски начин. Због тога Гоогле може са сигурношћу погледати профил везе из великог бренда и бити сигуран да су углавном њихове повратне везе биле природно набављене. Профили позадинских линија великих брендова требало би да служе за нас као шаблоне које треба да пратимо како би Гоогле-у показали да се ваш бренд може привући и као вредан и легитиман. Разумљиво је да копирате профил за позадину почетне странице на сајтовима који имају ТОП позиције на СЕРП-у. Зашто почетна страница? Почетна страница служи као најзначајнија страница на сајту и вашу позивну картицу за кориснике и претраживаче. Тамо где ће ваши клијенти или друге веб странице највјероватније повезати вас и гдје Гоогле може успостави поверење код вас.

Да ли треба да купим повратне линкове за своју почетну страницу?

Почетна страница ваше веб странице требало би да буде добро оптимизована да дају праве сигнале за претраживаче. Оптимизација претраживача на страницама за почетну страницу странице помаже да добијете више повратне везе у промету и квалитету. Циљајте све тражене појмове које желите циљати. Међутим, када је у питању изградња везе, морате ограничити. Наравно, постоји искушење да користите најснажнију страницу на вашој веб локацији како бисте циљали своје најзначајније појмове за претраживање. Међутим, морате се запамтити, најзначајнији аспект на који бисте требали нагласити јесте да изградите повјерење у Гоогле. Док вам Гоогле не додели поверење, ваш изворни извор никада неће бити висок. И потом, што више поверења градите око вашег онлине бренда, то ће имати више ауторитета на вашем сајту.

buy backlinks

Постоје неке веб странице које се налазе у близини ТОП резултата претраге. Ако погледате профил везе ових огромних брендова, можете запазити да ниједна друга ауторитативна страница не повезује на страницу. Ове странице могу рангирати за изузетно конкурентне појмове претраживања без једне квалитетне везе на ову страницу. Начин на који то раде са ауторитетом марка и поверењем које су изградили са Гоогле-ом. То је јасан доказ који нам показује да се морамо усредоточити на изградњу бранда уместо на изградњу везе на почетној страници. То ће вам помоћи да постанете велики бренд у очима претраживача и подигните ранг вашег сајта Source .

December 22, 2017